Aktywne Wpisy
KingaM +52
Teraz na pewno zniszczę #kapitalizm, wczoraj przed zamknięciem marketu oświęciłam wszystkie lampki i wsadziłam do testu najwięcej pobierające światła żarówki i mam prawie pewność że będą się świecić przez całą niedzielę i w poniedziałek rano pójdę i jestem prawie pewna że nikt tego nie wyłączy. Ceny na klientów na pewno nie przerzuca bo wojna marketów jest za ostra i byłoby to s---------o, pewnie zakażą pracownikom czajnika, trochę mam moralniaka
Nacho_Libre +13
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Ale ten film obejrzy pewnie 1 mln osób
Setki sędziów, prokuratorów, policjantów.
A kto nagłośnił sprawę Gurala? Wykopki z tagów #gural #patostreamy #polowanienaplastusia i #danielmagical
To jest jeden z największych sukcesów wykopu. Pokazuje, że mimo dzielących nas różnic potrafimy się zjednoczyć.
Kończę, bo pachnie patosem.
Koneserów patologii pocieszę, że patologia nie zniknie. Teraz będzie właśnie ciekawiej, bo patola będzie miała utrudnione zadanie.
Zawsze jest showup. Tam przynajmniej trzeba wypełnić cele inaczej moderator zabiera żetony i nie wypłaci się pieniędzy.
Komentarz usunięty przez autora