Aktywne Wpisy

SGTIHALIT +1603
1/x
Oskar Szafranowicz realizując strategie partii PiS zaszczuł ofiarę pedofila razem z innymi propagandzistami.
#codziennyszafran #polityka
Oskar Szafranowicz realizując strategie partii PiS zaszczuł ofiarę pedofila razem z innymi propagandzistami.
#codziennyszafran #polityka

buchowo +212
#motoryzacja #polskiedrogi
Ostatnio jeżdżąc autem po Europie i wracając do Polski nasunęły mi się pewne wnioski:
- autostrady w Polsce w praktyce są drogami bez limitów prędkości, nie jeżdżę jakoś bardzo często, ale nigdy nie widziałem na nich drogówki, aut z wideorejestratorami, fotoradarów czy odcinkowych pomiarów prędkości (na całej A1 nic takiego nie ma)
- Polacy jeżdżą gorzej od Włochów a wydawało mi się to trudne do przeskoczenia
- w Austrii i
Ostatnio jeżdżąc autem po Europie i wracając do Polski nasunęły mi się pewne wnioski:
- autostrady w Polsce w praktyce są drogami bez limitów prędkości, nie jeżdżę jakoś bardzo często, ale nigdy nie widziałem na nich drogówki, aut z wideorejestratorami, fotoradarów czy odcinkowych pomiarów prędkości (na całej A1 nic takiego nie ma)
- Polacy jeżdżą gorzej od Włochów a wydawało mi się to trudne do przeskoczenia
- w Austrii i
https://www.wykop.pl/wykopalisko/
#neuropa #4konserwy #ukraina #fakenews #wykop
Komentarz usunięty przez moderatora
@Moderacja: OK, ale niech nie algorytm, a czlowiek przyjrzy sie temu konkretnemu przypadkowi. Raz ze wrzucajacy to ewidentny ruski troll... prosze sobie przejrzec jego znaleziska... a dwa... tak bezczelnej manipulacji to ja chyba na oczy nie widzialem.
@pk347: znalezisko wyrzucone, autor zbanowany.
@Aryo: wiesz, to jest jakby oczywiste, patrzac co sie dzieje przy okazji znalezisk o Ukraincach-banderowcach, zlej EU, zgnilym zachodzie, imigrantach itd. Ja wiem, ze i nasze konserwy lubuja sie w tych tematach... ale wlasnie ktos to w nich zaszczepil.
@pk347: Tak, chociaż to są działania mające na celu opóźnianie współpracy, bo sytuacji geostrategicznej Polska musi wspierać Ukrainę, a Ukraina szukać podparcia. Po politykach to niezależnie co głoszą to widać, że kierunek współpracy idzie ku sobie, bo tego wymaga zachowanie niepodległości obu krajów. Mogą się nawet nienawidzić ze względu na historię, ale gospodarczo