Aktywne Wpisy

shaleniska +8
#zwiazki #praca #milosc #samotnosc
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy

WielkiNos +120
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_X0iffLM078FFukiUqZY84Q4Ka7pQFEyo.jpg
Pobierz@marcon13: temu, że robota jest już nagrana przez obcokrajowca (stawiam Meksykanina/Wenezuelczyka), a prawo wymaga, że w takich przypadkach można zioma zatrudnić jak nikogo innego z Polski (czy EU, nie wiem) na dane stanowisko nie udało się znaleźć. Stąd umieszcza się ogłoszenie na które nikt z rigczem nie odpowie, zatrudnia zioma bo jak widać nie można znaleźć pracownika z PL/EU, a potem 'renegocjuje'
Nie wiem na jakiej podstawie wywnioskowałeś,
Hiszpania jest w EEA, więc nie potrzeba żadnych pozwoleń na pracę. Hiszpan może tutaj przyjechać i zacząć pracować kiedy mu się podoba.