1. Ze strony https://www.vavoo.tv/software pobieramy i instalujemy program VAVOO 2. Przy pierwszym uruchomieniu pojawi się ekran powitalny patrz (✌゚∀゚)☞OBRAZEK 3. Zmieniamy w czerwonym pasku adres vavoo.tv na vavoo.to i dajemy Weiter 4. Odnajdujemy i wchodzimy w sekcję LIVE TV - Polen 5. Cieszymy się ze 108 darmowych kanałów. 6. Nie ma za co ( ͡°͜ʖ͡°) #iptv #kodi #ekstraklasa #stream
@szumek: wiadomo jak z legalnością tego pakietu vavoo.to? to że nielegalny to wiadomo ale czy czasem do użytkowanika nie zapuka jakiś Helmut żądając zapłaty jakiegoś odszkodowania itd?
@lubie_p--o możliwe wszystkich nie sprawdzałem. Ale zawsze jest delta media player i też idzie oglądać jakość troszkę gorsza ale zawsze coś. Byle nie spadło wszystko z rowerka
Przez 2 dni grało i huczało, teraz znikaja mi kanaly.. Najpierw Universal poten tlc a teraz hbo 1,2,3.. Reset ritera ani aplikacja vpn nie pomaga. Jakies rady?
@lubie_p--o: po jakimś czasie samo się wyłączyło widocznie jak jest duże obciążenie to trzeba mieć pakiet PRO, a jak obciążenia nie ma, to wszyscy mogą korzystać
2. Przy pierwszym uruchomieniu pojawi się ekran powitalny patrz (✌ ゚ ∀ ゚)☞ OBRAZEK
3. Zmieniamy w czerwonym pasku adres vavoo.tv na vavoo.to i dajemy Weiter
4. Odnajdujemy i wchodzimy w sekcję LIVE TV - Polen
5. Cieszymy się ze 108 darmowych kanałów.
6. Nie ma za co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#iptv #kodi #ekstraklasa #stream
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_EOZKY89K2X6oB9yqjWoqWebg2aiyuAsg.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@szumek gdy kanały nie działają wystarczy mieć program do vpn i już nie ma błędu. Testowane Xiaomi Mi box 4K
edit: po chwili wyłączył się ten ekran i odpaliło streama
źródło: comment_Pt66G1QMgWEApR75aJi65n2UaFhD3LqS.jpg
Pobierzwidocznie jak jest duże obciążenie to trzeba mieć pakiet PRO, a jak obciążenia nie ma, to wszyscy mogą korzystać