@marv0oo: to nie wiem u mnie normalnie jej zdjecia ładuje Może jest to, że ona ma konto prywatne i zeby jej zdjeica widziec to ona musi zatwierdzić prośbę
@BananowyBananowiec: @FedoraTyrone: Jeszcze jeden dowód, że to ona (pseudo dowód bo nie chcę mi się tego teraz szukać, ale jak ktoś jest dociekliwy to znajdzie). Isamu albo nitro mówili o jakiejś streamerce co pod imieniem Kinga dawała d--y za hajs. Przypadek? ( ͡°͜ʖ͡°)
@BananowyBananowiec: Było już info o tej prostytutce na mirko? Jakiś link? @FedoraTyrone: Isamu to taki "ojciec mafii" na polskim yt. Ma brudy na wszystkich, ale wszyscy więksi mają coś na niego, więc te największe smrody które pewnie zachaczają o pedofilie, handel narko itd. nigdy nie wypłyną.
To niezła ta polska scena lola/twitcha xD Od berlińskiej prostytutki do walenia konia ytberowi 1kk subów xD
#twitch #polskiyoutube #leagueoflegends #lol #isamu
Komentarz usunięty przez autora
Może jest to, że ona ma konto prywatne i zeby jej zdjeica widziec to ona musi zatwierdzić prośbę
@FedoraTyrone: Isamu to taki "ojciec mafii" na polskim yt. Ma brudy na wszystkich, ale wszyscy więksi mają coś na niego, więc te największe smrody które pewnie zachaczają o pedofilie, handel narko itd. nigdy nie wypłyną.