Wpis z mikrobloga

Na chwilę obecną moi rówieśnicy (20 lvl) szykują się na sobotni melanż, a ja kolejny weekend spędzam w domu. Na domówkach będą uprawiać s--s, pić a-----l i korzystać z normalnego życia.
Moje życie to książkowy przykład ludzkiej wegetacji.

#przegryw #stulejacontent #feels #s--s #tinder #depresja #psychologia #divyzwykopem #rozwojosobistyznormikami #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@IlyichTchaikovsky: Dokładnie, wiadomo że takie melanże łysych dresiarzy zazwyczaj się tak kończą. A wiem bo znam osobiście niektórych taki to i się nasłuchałem różnych historyjek xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@IlyichTchaikovsky: Cumplu, musisz być cierpliwy to i na Ciebie przyjdzie kolej. Uwierz mi, rób swoje, nie spiesz się, i samo wyjdzie z osobą którą pokochasz. Nie ma nic gorszego by mieć ciśnienie na to i ustanowienie sobie seksu jako cel.
  • Odpowiedz
@Chikusho: To jest głupota, aby czekać na "miłość", która odmieni moje życie. Nie oszukujmy się - nie będzie tak, bo jak nie mam powodzenia teraz to nigdy nie będe go miał. Inni są prawiczkami, którzy mają czterdzieści lat. Czuję się jak g---o.
  • Odpowiedz
@IlyichTchaikovsky: Zaśmiej się z nich, zacznij pakować kasę w siebie i swój rozwój, fizyczny jak i umysłowy. Laski zwracają uwagę na tych co dbają o siebie. A Królowie imprez? Wiesz co będę robić krolowie imprez za 2-4 lata? 1,5 koła miesięcznie.
  • Odpowiedz