Czy bylibyście zainteresowani tym jaki kurs #bitcoin przewiduje mój przyjaciel, który pracuje w Londynie dla jednego z największych Europejskich banków? #kryptowaluty
@LewCyzud: myślę, że najwięksi ekonomiści tego świata nie są w stanie tego przewidzieć, a co dopiero jakiś custom z UK. Przewidzieć to może kolo który sprzedaje bitcoiny Mt.Goxa, bo wie ile jeszcze będzie zrzucał.
@MelomanBTC: dźwignia 100x na bitcoinie XD Przecież to totalne szaleństwo nawet gdyby się znaków MNIEJWiecej przyszły kurs.
Go po prostu nie stać, on tam pracuje ale nie jako makler czy coś tylko uzupełnia maszyny ze słodyczami i serwisuje ekspresy do kawy, ale od czasu do czasu usłyszy w stołówce to i owo
@MelomanBTC: jak wchodziłem to też się jarałem, że łooo przewidywania, jakieś kreski. Teraz wiem, że to nie jest normalna giełda. Tutaj jedna informacja potrafi zupełnie zawrócić kurs - albo przypadkowe działanie botów albo bo w telewizji w Chinach coś powiedział. Ten kto ma szansę kontrolować kurs nie mówi o tym głośno w stołówce jakiegoś tam banku xD Ci biznesmeni bankowi pewnie tak samo się boją o kurs jak wszyscy inni -
#kryptowaluty
Skoro przewiduje, to niech postawi lewara 100x na short/long
Nie musiałby przewidywać dla żadnego z banków, sam by go kupił ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pozdrawiam
Go po prostu nie stać, on tam pracuje ale nie jako makler czy coś tylko uzupełnia maszyny ze słodyczami i serwisuje ekspresy do kawy, ale od czasu do czasu usłyszy w stołówce to i owo
Chyba, że jednak ten insider, serwisant automatów nie jest taki pewny XDDD
Każdy wie, że pod koniec roku odbije do góry to the moon. Albo BAŃKA PĘKNIE xD
Serwisant automatów z kawą, insider, prawdziwa wyrocznia kursu XDDDD
Niczym to się nie różni od przewidywań Wykopków, a koleś myśli że jego kolega podłapał jakiś inside info lol
Oczekiwania, gdzie człowiek myśli, uuu jakaś poważna szycha, pewnie jeden z ważniejszych na szczeblu banku!
Rzeczywistość:
XD To nie wymaga komentarza.
I napewno nie są to przewidywania jakiegoś randoma, co serwisuje automaty w UWAGA JEDNYM Z NAJWIĘKSZYCH BANKÓW XDD