Aktywne Wpisy
HuopWsiowy +102
Byłem ostatnio na banicji. Bardziej zaznajomieni z moją osobą użytkownicy wiedzą jednak, że wzorem Twitterowych Julek ODKRYWAŁEM SIEBIE. Czas ten poświęciłem na niesamowite EKSCESY MASTURBACYJNE i zamierzam się podzielić z wami moimi doświadczeniami w upuszczaniu hektolitrów spuchy.
1. Grałem sobie w #diablo4 bo koniec sezonu. Moja wspaniała nekromantka sprawiała, że nie tylko umarli wstawali z grobów - PENTO HUOPSKIE również. Kuszony jej walorami i samotnością postanowiłem sobie znaleźć osobę do towarzystwa. Wybór padł na jakąś Julkę ze strony epal.gg, która za 10zł była w stanie zrobić wszystko. Pograliśmy i zaproponowałem jej HUOPSKIE EKSCESY.
2. Zaproponowałem jej 20zł PSC za odegranie ze mną takiego pisanego, erotycznego roleplay’a. Wiadomo do samego tekstu ciężko walić ale wysyłała mi fotki outfitów, które ma na sobie w roleplayu (fotki z neta) i sobie do tego GNĘBIŁEM KUGLARZA i pisałem jej, że miziam knagusem ją po nogach przez rajstopy.
3.
1. Grałem sobie w #diablo4 bo koniec sezonu. Moja wspaniała nekromantka sprawiała, że nie tylko umarli wstawali z grobów - PENTO HUOPSKIE również. Kuszony jej walorami i samotnością postanowiłem sobie znaleźć osobę do towarzystwa. Wybór padł na jakąś Julkę ze strony epal.gg, która za 10zł była w stanie zrobić wszystko. Pograliśmy i zaproponowałem jej HUOPSKIE EKSCESY.
2. Zaproponowałem jej 20zł PSC za odegranie ze mną takiego pisanego, erotycznego roleplay’a. Wiadomo do samego tekstu ciężko walić ale wysyłała mi fotki outfitów, które ma na sobie w roleplayu (fotki z neta) i sobie do tego GNĘBIŁEM KUGLARZA i pisałem jej, że miziam knagusem ją po nogach przez rajstopy.
3.
Mateuszuu +3
Byłem wychowany przez samotną matkę. Irytuje mnie kiedy ludzie na wykopie bronią te "matki", racjonalizują ich zachowanie, bo niby te sobie układają życie... na tinder? serio? Przez brak ojca miałem (zaznaczam, czas przeszły) duże problemy z kobietami, więcej, miałem problemy z relacjami międzyludzkimi - byłem zahukanym neurotycznym ścierwem. Cieszy mnie, że takie samotne matki na tinder są piętnowane, nie chciałbym, żeby moja mama puszczała się przez jakąś aplikację "do ruchania".
Życie to nie bajka, wiadomo, że są wdowy, dla których los był bezlitosny, ale większość samotnych matek dokonuje złych wyborów, to społeczny rak. Jakoś przeżyłem swoją "chemioterapię", i się odnalazłem, inaczej pewnie bym tego nie pisał. Jeśli chcecie więcej, dajcie znać, mogę opisać historię swojego życia, co prawda będzie to moje wyznanie, ale może komuś pokaże drogę.
#tinder #badoo #przegryw #tfwnogf #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
@szakira_szakira: @MinnieMouse0: niektore rozowe serio sa #!$%@? i mysla ze jak matka jest samotna to na pewno ojciec byl tym #!$%@? co uciekl xD a z tekstu nigdzie nic takiego nie wynika. moze to matka kazala sie ojcu wynosic, zdradzala
Ale i tak zaraz zostanę zjechana bo różowy napisał.
@MangoZjem: wiemy z Twojego starego wpisu, że jesteś fałszywym różowym i multi do zarzutek, nie dawaj w ten sposób mizoginom argumentów.
Ale co do win przy rozstaniach - znam kilka historii wśród
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
@GrammarNazi: on uderzył w to, że praktycznie wszystkie te tinderowe matki to zwykła patologia co się puszcza i pewnie taką też miał matkę - dostrzegł wiele podobieństw zachowań, wypowiedzi i dlatego napisał ten wpis - ten wpis właśnie tego się tyczy. Całość układa się w pewien schemat, którzy
@krave: wniosek z dupy bo typowo dla kobiety odwróciłaś kota ogonem, dopowiadając sobie swoje zdanie i na nim opierając cała wypowiedź. Op pisał o czym innym. Na czarną won.
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Do wszystkich innych (@GrammarNazi: @SpokojnyPan: etc) - naprawdę znam lodżii, którzy na tinderze szukali związków, znaleźli je i są szczęśliwi razem od kilku lat. Ja rozumiem, że większość używa go
Z tego wynika jasno, że moje założenie nie było z dupy.
Kolejny mizogin xD
@r__k: przeczytalas chociaz moj komentarz do konca? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dokladnie ten fragment:
I nie doczytałam tej części „i mężczyźni”, przynaję. Dlatego tez chciałam podkreślić, że i jedna, i druga strona lubią się tak zachowywać. :/
@r__k: wciaz nie udzielilas mi odpowiedzi ;P ludzie sa strasznymi manipulantami, jak to pisalam w przypadku mojej matki ktora nawet swoim kumpelom wciskala kit jakim to moj ojciec nie jest tyranem ;p