Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Byłem wychowany przez samotną matkę. Irytuje mnie kiedy ludzie na wykopie bronią te "matki", racjonalizują ich zachowanie, bo niby te sobie układają życie... na tinder? serio? Przez brak ojca miałem (zaznaczam, czas przeszły) duże problemy z kobietami, więcej, miałem problemy z relacjami międzyludzkimi - byłem zahukanym neurotycznym ścierwem. Cieszy mnie, że takie samotne matki na tinder są piętnowane, nie chciałbym, żeby moja mama puszczała się przez jakąś aplikację "do ruchania".

Życie to nie bajka, wiadomo, że są wdowy, dla których los był bezlitosny, ale większość samotnych matek dokonuje złych wyborów, to społeczny rak. Jakoś przeżyłem swoją "chemioterapię", i się odnalazłem, inaczej pewnie bym tego nie pisał. Jeśli chcecie więcej, dajcie znać, mogę opisać historię swojego życia, co prawda będzie to moje wyznanie, ale może komuś pokaże drogę.

#tinder #badoo #przegryw #tfwnogf #logikaniebieskichpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Może pomyśl jakim świetnym człowiekiem był twój ojciec, skoro #!$%@?ł,

Wydaje mi się jednak, że większy żal powinieneś mieć do ojca, który #!$%@?ł i ma Cię w #!$%@?.

@szakira_szakira: @MinnieMouse0: niektore rozowe serio sa #!$%@? i mysla ze jak matka jest samotna to na pewno ojciec byl tym #!$%@? co uciekl xD a z tekstu nigdzie nic takiego nie wynika. moze to matka kazala sie ojcu wynosic, zdradzala
  • Odpowiedz
@MangoZjem Rozumiem, że niektóre matki są nieźle #!$%@?, łase na kasę, utrudniają kontakt z ojcem, manipulują i nie znamy sytuacji OPa, ale to nie znaczy, że ojciec ma mieć #!$%@? na swoje dziecko i w ogóle nie utrzymywać z nim kontaktów, nawet jakby miał być to taki niedzielny tata.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: od razu zakładasz, że samotne matki chcą się puszczać. A może chcą sobie ułożyć normalne życie i założyć pełną rodzinę, mieć wspólne dziecko z nowym partnerem?
Ale i tak zaraz zostanę zjechana bo różowy napisał.
@MangoZjem: wiemy z Twojego starego wpisu, że jesteś fałszywym różowym i multi do zarzutek, nie dawaj w ten sposób mizoginom argumentów.
Ale co do win przy rozstaniach - znam kilka historii wśród
  • Odpowiedz
@szakira_szakira: moze go nie wpuszczala do domu, moze sie przeprowadzila do rodzicow i tam tego nie wpuszczali, moze wyjechala na drugi koniec kraju/swiata, moze uzyskala sadowy zakaz zblizania sie (po tym co #!$%@? moja matka, serio jestem sklonna w to uwierzyc), moze znalazla sobie nowego - moze byc wiele powodow dla ktorych ojciec sie nie skontaktowal, oczywiscie tez moze byc tak, ze po prostu mial go w #!$%@?, ale zadnej
  • Odpowiedz
schizotypal: Lol, ja miałem ojca przez pierwsze trzynaście lat życia i cieszę się, że potem zdechł, ale przez dalsze dziewiętnaście lat życia nie naprawiłem tego sp#rdolenia spowodowanego ojcem-tępym śmieciem-alkoholikiem-pedziem. Lepiej nie mieć ojca niż mieć ch#owego. Serio.

Zaakceptował: kwasnydeszcz}

• Odpowiedz
@MangoZjem: spacer po orbicie muszę robić c jak czytam takie rzeczy bo kiedyś bylem z taką podobną do twojej matki. Też tworzyla alternatywną rzeczywistość w ktorej bylem potworem
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: uderz w stół a nożyce się odezwą xD same różowe się nagle obudziły broniąc same siebie, jakie to naturalne i typowe. Najbardziej zabolało różowe co pewnie się na tinderku dobrze bawią xD nawet mi was nie żal, z moich obserwacji wynika mniej więcej to samo co OP napisał.
  • Odpowiedz
Nie miałeś ojca i przez to Ci w życiu trudniej, ale z drugiej strony nie chciałeś żeby Twoja matka kogoś sobie znalazła

@GrammarNazi: on uderzył w to, że praktycznie wszystkie te tinderowe matki to zwykła patologia co się puszcza i pewnie taką też miał matkę - dostrzegł wiele podobieństw zachowań, wypowiedzi i dlatego napisał ten wpis - ten wpis właśnie tego się tyczy. Całość układa się w pewien schemat, którzy
  • Odpowiedz
od razu zakładasz, że samotne matki chcą się puszczać.

@krave: wniosek z dupy bo typowo dla kobiety odwróciłaś kota ogonem, dopowiadając sobie swoje zdanie i na nim opierając cała wypowiedź. Op pisał o czym innym. Na czarną won.
  • Odpowiedz
@MangoZjem: ja natomiast znam sporo byłych małżeństw, gdzie ojciec się wybiela i podkreśla, jaki to on biedny i matka mu kontaktu z dzieckiem zabrania, a tak naprawdę jest dokładnie odwrotnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Do wszystkich innych (@GrammarNazi: @SpokojnyPan: etc) - naprawdę znam lodżii, którzy na tinderze szukali związków, znaleźli je i są szczęśliwi razem od kilku lat. Ja rozumiem, że większość używa go
  • Odpowiedz
@SpokojnyPan: OP napisał "Cieszy mnie, że takie samotne matki na tinder są piętnowane, nie chciałbym, żeby moja mama puszczała się przez jakąś aplikację do ruchania"

Z tego wynika jasno, że moje założenie nie było z dupy.
Kolejny mizogin xD
  • Odpowiedz
ja natomiast znam sporo byłych małżeństw, gdzie ojciec się wybiela i podkreśla, jaki to on biedny i matka mu kontaktu z dzieckiem zabrania, a tak naprawdę jest dokładnie odwrotnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@r__k: przeczytalas chociaz moj komentarz do konca? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dokladnie ten fragment:

teraz, jesli nie jestem naocznym swiadkiem takich sytuacji to ich po prostu nie oceniam, bo zarowno mezczyzni jak
  • Odpowiedz
@MangoZjem: dwa znam dobrze, niestety.
I nie doczytałam tej części „i mężczyźni”, przynaję. Dlatego tez chciałam podkreślić, że i jedna, i druga strona lubią się tak zachowywać. :/
  • Odpowiedz
dwa znam dobrze, niestety.

@r__k: wciaz nie udzielilas mi odpowiedzi ;P ludzie sa strasznymi manipulantami, jak to pisalam w przypadku mojej matki ktora nawet swoim kumpelom wciskala kit jakim to moj ojciec nie jest tyranem ;p
  • Odpowiedz