Wpis z mikrobloga

@mars10: przecież każdy wie że IOTA to "oszustwo" i że BOSCH , BMW i inni niedługo wybiorą bitcoina , bo przecież nie może istnieć inna krytpowaluta , tak samo jak nie istnieje nic innego oprócz dolara amerykańskiego
  • Odpowiedz
@mars10: Moim zdaniem? W top12 dla mnie legitne jest BTC, ETH, monero, EOS i NEO. O stellarze i cardano nie mam zdania. Reszta to syf albo scam.

@theromanpolan: Ale czemu to dowodzi, duze firmy też się mogą mylic.

@WeselnyGiermek00: ciekawe ile HODLerow iotki trzyma coiny na portfelu ;D Pewnie malo kto. zaloze sie ze wszyscy trzymają na gieldzie bojąc sie wyplacac bo cos sie jeszcze skrzaczy
  • Odpowiedz
@theromanpolan: @Smule: Poprostu człowiekowi czasem nie chce się odpowiadać , nie tyle z lenistwa, co z zwątpienia. Wyobrażasz sobie przekonywać mochera że rydyk to szarlatan? prędzej dostaniesz kijem przez grzbiet. Tak samo jest z IOTA . Śledzę ją intensywnie od paru miesięcy i powiem Ci że nawet gdy ona nie rosła, kiedy wszystko inne się pieło , ja ją trzymałem. Nie dużo bo nie dużo. Fakt że człowiek
  • Odpowiedz
@Smule: dowodzi to temu , że duże firmy testują to czym są zainteresowane.
Jak sądzisz czemu nie testują bitcoina do płatności IOT.
Dla ludzi z tych firm jest bez znaczenia czy technologia której chcą używać nazywa się bitcoin , neo czy iota. Skoro wybrali do testowania IOTA to musi być chyba ku temu jakiś oczywisty powód. Czemu akurat nie testują bitcoina skoro mówisz , że maja prawo się mylić ?
  • Odpowiedz
@Wildangel: najwidoczniej nie zrozumiałeś ironii jaką napisałem , myślałem że napisanie "oszustwo" w cudzyszłowiu wystarczy widzę , że trzeba pisać w nawiasie (uwaga irionia)

ps. od ponad dekady mieszkam w UK , a rodzice w Polsce , więc ciężko dziękować za to miejsce w domu i ten dostęp do internetu xD
  • Odpowiedz
@WeselnyGiermek00: Taka sama pompa jak na bitcoina była i taki sam dump jak BTC

chyba nie powiesz że wzrost z 1000 do 20 000 i zrzut na 6000 to nie było pump and dump a obecnie trwa akumulacja przed kolejnym pump and dump i tak w kółko aż będą kolejni chętni do zabawy xD
  • Odpowiedz
@mars10: Jeżeli Miota znajdują się w sieci, a SEED jest jedynie dostępem do nich, jaki jest sens używać ledger nano s , zwłaszcza że wielokrotnie został on używany do kradzieży btc itd ?
  • Odpowiedz