Wpis z mikrobloga

@theromanpolan: @Smule: Poprostu człowiekowi czasem nie chce się odpowiadać , nie tyle z lenistwa, co z zwątpienia. Wyobrażasz sobie przekonywać mochera że rydyk to szarlatan? prędzej dostaniesz kijem przez grzbiet. Tak samo jest z IOTA . Śledzę ją intensywnie od paru miesięcy i powiem Ci że nawet gdy ona nie rosła, kiedy wszystko inne się pieło , ja ją trzymałem. Nie dużo bo nie dużo. Fakt że człowiek by zarobił
@Smule: dowodzi to temu , że duże firmy testują to czym są zainteresowane.
Jak sądzisz czemu nie testują bitcoina do płatności IOT.
Dla ludzi z tych firm jest bez znaczenia czy technologia której chcą używać nazywa się bitcoin , neo czy iota. Skoro wybrali do testowania IOTA to musi być chyba ku temu jakiś oczywisty powód. Czemu akurat nie testują bitcoina skoro mówisz , że maja prawo się mylić ?

Każdy
@Wildangel: najwidoczniej nie zrozumiałeś ironii jaką napisałem , myślałem że napisanie "oszustwo" w cudzyszłowiu wystarczy widzę , że trzeba pisać w nawiasie (uwaga irionia)

ps. od ponad dekady mieszkam w UK , a rodzice w Polsce , więc ciężko dziękować za to miejsce w domu i ten dostęp do internetu xD
@Wildangel:
1. Znajdź dobrego deva (ja nim nie jestem) ogarniającego krypto
2. Zapytaj o IOTA
3. ???
4. Olej jego techniczne #!$%@?. TANGLE NETWORK RIPPLE USED BY BANKS WRAITH PROTOCOL IS HERE TRON TO THE STARS!!11 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zadziwia mnie, jak wielu pozornie ogarniętych gości tutaj napotyka niesamowitą ścianę, gdy pojawiają się aspekty techniczne. Nie dotykałem nawet implementacji jakiegokolwiek coina, ale potrafię znaleźć kilka kompetentnych
@WeselnyGiermek00: Taka sama pompa jak na bitcoina była i taki sam dump jak BTC

chyba nie powiesz że wzrost z 1000 do 20 000 i zrzut na 6000 to nie było pump and dump a obecnie trwa akumulacja przed kolejnym pump and dump i tak w kółko aż będą kolejni chętni do zabawy xD

http://business.financialpost.com/investing/the-secret-trading-strategy-from-the-1930s-that-hedge-funders-dont-want-you-to-know-about

a teraz cały bitcoin w minimalnej ilości znaków

Trader1 sells 10K to Trader2.
Trader2 sells 11K
@mars10: Jeżeli Miota znajdują się w sieci, a SEED jest jedynie dostępem do nich, jaki jest sens używać ledger nano s , zwłaszcza że wielokrotnie został on używany do kradzieży btc itd ?
@Smule: poczekajmy z rok , dajmy dojrzeć tak jak dojrzewało ETH zobaczymy co się wykluje xD

bo portfel bitcoina to był doskonały od samego początku xD

https://bitcoinmagazine.com/articles/solving-the-slow-inperson-transaction-problem-1372210181/

So what are the consequences of this? Essentially, centralized wallet services may, to a small extent, become their own walled gardens – that is to say, balkanization. Sending bitcoins from blockchain.info to blockchain.info is instant, as is Bitcoin Spinner to Bitcoin Spinner, but sending