Mój różowy zażyczył sobie rower stacjonarny ( ͡º͜ʖ͡º) nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę. Ile trzeba wydać, żeby kupić coś sensownego? Czy to co jest w Decathlonie warto brać pod uwagę? #rowerstacjonarny #rower #kolarstwo #decathlon
bez sensu. kręcenie w miejscu jest tak nudne ze aż boli. Ci co jeżdżą na trenażerach maja motywacje i ciśnienie na wyniki po prostu. Jeździć w domu tak dla formy czy zdrowotności to naprawdę wymaga duuuuuużej woli. Co niego na powierzu. Zwykły rower jej kup :)
@szokolada: kup na miesiąc karnet i sprawdź jej wytrwałość, ja przykładowo więcej jak 30min na stacjonarnym nie wysiedzę a normalnie wsiadam i godzinami jeżdżę
ale przy pracy, dwójce dzieci zazwyczaj jest czas na cokolwiek wieczorem.
@szokolada: To będzie zmęczona po całym dniu i nie będzie kręciła nawet przed telewizorem. Uwierz nam na słowo;) Kup jej lepiej skakankę, tańsza i bardziej męczy niż bezmyślne powolne kręcenie pedałami w salonie.
Wrzuciłem do pralki i suszarki zupełnie nowy sweter Ralph Lauren (90% wełna, 10% kaszmir) za 900zł. Po jego wyciągnięciu jest o 2 rozmiary mniejszy. Co robić, bo głupio mi stracić 900zł na sweter założony 1 raz?
WTF Wstaję rano a tam powiadomienie o przelewie na 1zl. Przelew na moje konto w innym banku, ale nie ja go robiłem, bo po co miałbym sobie przelewać złotówkę. W zleceniach stałych tego nie mam. Spotkaliście się z czymś takim? #pkobp #iko #bank
#rowerstacjonarny #rower #kolarstwo #decathlon
Ale jednak szukam
bez sensu. kręcenie w miejscu jest tak nudne ze aż boli.
Ci co jeżdżą na trenażerach maja motywacje i ciśnienie na wyniki po prostu. Jeździć w domu tak dla formy czy zdrowotności to naprawdę wymaga duuuuuużej woli.
Co niego na powierzu. Zwykły rower jej kup :)
źródło: comment_R5k5aqANSZ7vegESPbR9sYuEKlZ2KCi0.jpg
Pobierz@pavulon78: tego się obawiam ;)
@Rules: to już ma
@szokolada: To będzie zmęczona po całym dniu i nie będzie kręciła nawet przed telewizorem. Uwierz nam na słowo;)
Kup jej lepiej skakankę, tańsza i bardziej męczy niż bezmyślne powolne kręcenie pedałami w salonie.