Aktywne Wpisy
TeselACC +614
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
harold97 +662
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Nawiązując do tego wpisu robię małą aktualizację. Najcięższy okres chyba za mną, dzisiejszy dzień jest dziesiątym zarówno jeżeli chodzi o niepalenie, jak i niepicie. Jak przebiegło to 10 dni? Pierwszy dzień w ogóle nie wychodziłem z łóżka - miałem wolne i nawet nie jadłem prócz jednego sytego posiłku. Prawie cały czas przespałem, więc to nie było trudne, gorzej z dniem następnym, czyli pierwszym w pracy i to nocka 12h. W trakcie tej zmiany zrobiłem więcej niż przez cały poprzedni tydzień w pracy byleby tylko nie myśleć o fajce i drineczku. Zaczęły się pojawiać problemy ze snem (2/3h to norma od tych kilku dni). Czas wolny spędzałem na gotowaniu, sprzątaniu, netflixie i ćwiczeniu, co poprawiało mi humor, a i współlokatorki zadowolone (z sprzątania i gotowania ofc) ʕ•ᴥ•ʔ
Dzisiaj pierwsza nocka gdzie pospałem trochę dłużej, tj. 5h i mam tak zajebisty humor że ciężko mi uwierzyć że można mieć tak dobry humor po 5h snu :D
PS. W trakcie tego tygodnia nagotowałem 8l mojego autorskiego sosu na podstawie ragu bolognese, ulepiłem 240 pierogów i 5l bigosu. Wszystko wylądowało w zamrażarce, myślę że następne 3 miesiące mam z głowy jeżeli chodzi o jedzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Domyślam się że macie to w dupie, ale będę traktować mikroblog teraz jako swój pamiętniczek. Jako że nie byliście hojni w plusy ostatnio to z 7 dni zmieniam na 7 miesięcy, pozdrawiam :)
#alkohol #alkoholizm #papierosy #rzucampalenie #gownowpis
Dziękuję mireczki!
@Bl4cky: @MisterBorou:
@czarnyzlybogdan: Gratki, 6 dni to już sukces! :) (ale nie poprzestawaj na tym)
Z tym gotowaniem i sprzątaniem to faktycznie coś jest na rzeczy, odkąd nie piję to jestem takim czyścioszkiem że moi bliscy by mnie nie poznali :) Skoro
- A ile już nie palisz? rok ?
-Nie no 3 dni...
Kurtyna..
@MateuszWajchePrzeloz: Rozumiem. Nie brzmi to fajnie, a robiłeś badania czy wszystko ok?