Osoba, która stworzyła reklamy Musical.ly powinna się p--------c w łeb bo jak takie irytujące i cringowe gowno ma kogoś zachęcić do korzystania z platformy xD #marketing #boldupy #gorzkiezale #reklama #bekazpodludzi
@priveth: no napisalem, ze to influencerka która robi sobie z musicly to samo co było 2-3 lata temu na vine. Do tego kawały z-----e ekranizuje. Nie wiem jaki konkretny zwrot był tym "nawoływaniem do nienawiści"
czy ktoś do k---y nędzy może mi powiedzieć za co mi usunęli mój komentarz? Co tam było nawoływaniem do nienawiści?
@iAmTS: Ostatnio mi usunęli wpis za p---o mimo że facet był w majtkach. Ten wpis co właśnie wyprodukowałeś też można zgłosić za przekleństwo i też usunął.¯\_(ツ)_/¯
@priveth: no proszę, ale dziwne, że reklamy się robi pod konkretnych odbiorców. Tak jak reklama musically jest kierowana głównie dla dziewczynek w wieku ok. 10 lat tak samo reklamy w tv do starszych odbiorców.
@priveth: słucham sobie czasami youtuba jak rano ćwiczę – ile razy mi się włączała ta debilna reklama to musiałem rzucić hantle żeby to g---o szybko wyłączyć…
Nieświadoma regulaminu kobita i właściwie tyle ;)
Komentarz usunięty przez autora
@iAmTS: Ostatnio mi usunęli wpis za p---o mimo że facet był w majtkach. Ten wpis co właśnie wyprodukowałeś też można zgłosić za przekleństwo i też usunął.¯\_(ツ)_/¯