Aktywne Wpisy

stuparevic +213
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Blackhorn +109
Tak jak kiedyś Rzeczpospolitą zniszczyli janusze szlachcice co doprowadziło do rozbiorów, tak dzisiaj zniszczą ją janusze pciembiorcy co masowo sprowadzają sobie niewolników z afryki, azji i ameryki pd. żeby tylko nie musieć płacić więcej Polakowi rodakowi. Niedługo ten kraj stanie się całkowicie jałowy. Korposzczury zastąpi SI, a kolchozników ciapaci. Swojego przemysłu, know how ani skutecznych startupów nie mamy. O januszach deweloperach budujących klatki dla polaków nawet nie wspominam. A jak już będziemy

Jak jesteś zainteresowany to mogę sprawdzić np. w najsłabszym lub średnim trybie
@geuze: też mam taką z alie:P Dobra lampka:)
Już raz pytałem na mikro o dostępność tej lampki na aliexpress, zapasy się wyczerpały. Teraz
źródło: comment_hv6wN9YX9n3qn55NghEamIeLETDmSPSQ.jpg
PobierzTe są słabe:
źródło: comment_xXbxkaUKn2QpBy3PTdAXSgP2ZN7s84Hn.jpg
PobierzZaobserwowałeś coś podczas testów?
@brachistochrona: No z tym mocowaniem, to trochę lipa.
Mam sztycę 31,6. Samo zaczepienie gumowego uchwytu wymaga trochę kombinacji.
Z tym, że na wiosnę może w końcu przeserwisuję sztycę regulowaną, która w górnej, ruchomej części ma mniejszą średnicę, to
@StaryWedrowiec:
Moją wczoraj odebrałem, przyszła koło 22 lutego. Odpaliłem ją po wyciągnięciu z pudełka na max świecenie i padła po 1h40m więc można założyć że było to ~60% naładowania zalecane do dłuższego przechowywania ogniw.
Przed momentem skończyłem ładowanie przez miernik z wynikiem 417mAh@5V więc pomijając już kwestię sprawności wychodzi że faktycznie przy 3.7V realna użyteczna pojemność ogniwa będzie gdzieś w przedziale 450-550 mAh.
Co do gumki to
źródło: comment_HqLZoyl2hXhZcMMrixjF6FIhxsbMqe5c.jpg
PobierzGumkę już sobie zamieniłem z inną lampką, gdzie była dłuższa, a na kierownicy krótsza lepiej się sprawdzi.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kurde, chyba rozwalę tę lampkę i mu pokażę fotkę akumulatora( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zrobię zdjęcie z wartością wpompowanych mAh i zawołam.
@2YT4U: @brachistochrona:
Da się zdjąć tę gumę, co jest na środku, ale to nic nie daje.