@red-bearded: o ile się bardzo cieszę, to bardziej mnie zastanawia czemu de Gea chce zostać... ligi pewnie tak szybko nie wygra, LM to już w ogóle a drużyna gra po prostu słabo.
@utede: Jest mega gwiazdą w United, czyli mimo wszystko top3 największych klubów na świecie. Mimo tego, że City odjechało w tym sezonie to United też są świetne perspektywy. Drugie miejsce w lidze, dalej gra w LM i w FA cup, kupują piłkarzy najwyższej klasy (Sanchez). Wybitny sezon City trochę przesłania to, że United też ma dobry sezon (najlepszy od czasów SAFa). Real póki co jest trochę w dołku i jest
@red-bearded: ale od ręki przeszedłby do Realu czyli swojego miasta, co sezon gra na najwyższym poziomie w każdych rozgrywkach. W United tez się Łudziłem ze liczby są lepsze, ze niby drugie miejsce... ale przecież ta gra to jest kryminał. Przychodzą drodzy zawodnicy i nagle nie umieją grać... Mimo wszystko ja się cieszę bo to jedyny gracz topu obecnie w tym mizernym United
@utede: No nie jestem pewny czy gra na najwyższym poziomie w La Liga w tym sezonie ( ͡°͜ʖ͡°) Tym bardziej, że kadra Realu wydaje się wypalona i zapowiada się duuuża przebudowa składu, więc może trochę zająć zanim znów wrócą na poziom na którym byli gdy wygrywali 2x LM.
Poza tym trzeba by dodać, że nie wrócił by do "siebie" tylko do Realu, a jeżeli o to chodzi to aspektów jest dużo więcej.
Poza kwestiami finansowo-sportowymi to dochodzi też fakt, że w Anglii ma dużo łatwiejsze życie, kibiców wspierających i stojących za nim murem. W Realu zostanie kolejną supergwiazdą, a już nieraz widzieliśmy, że tam się gra dopóki jest się w formie - w aspekcie
The Times pisze, że #united przedłuży kontrakt z Davidem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Poza tym trzeba by dodać, że nie wrócił by do "siebie" tylko do Realu, a jeżeli o to chodzi to aspektów jest dużo więcej.
Poza kwestiami finansowo-sportowymi to dochodzi też fakt, że w Anglii ma dużo łatwiejsze życie, kibiców wspierających i stojących za nim murem. W Realu zostanie kolejną supergwiazdą, a już nieraz widzieliśmy, że tam się gra dopóki jest się w formie - w aspekcie