Wpis z mikrobloga

Drodzy Państwo, ktoś próbuje lobbować za ustawą zabierającą b--ń obywatelom USA. Po strzelaninie na Florydzie pojawiło się sporo osób które kreowały jasną narrację. Na wykopie link do znaleziska - https://www.wykop.pl/link/4175757/ustawiona-s---------a-we-florydzie-swiadek-nie-pamieta-co-ma-powiedziec-eng/

A tutaj filmik w którym aktor nie myśli i czyta z kartki, 0:35 - https://www.youtube.com/watch?v=OXdALtZlYio

Pan przypadkowo też przetrwał strzelaninę w Los Angeles w 2017 roku. Nieźle się dzieje w USA
#usa #neoreakcja #trump #4chan #floryda #afera #4konserwy #bronpalna #bron #ciekawostki #polityka
B.....a - Drodzy Państwo, ktoś próbuje lobbować za ustawą zabierającą b--ń obywatelom...

źródło: comment_UEC13iaFu318fCO4imbgXA3mMA3Gn1gy.jpg

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Są takie teorie, że to liberalni Żydzi obawiają się powtórki Holocaustu

@oydamoydam: To nie ma sensu. Holocaust wykonała władza, a nie obywatele z własnego pomysłu. Co więcej - wykonano go na rozbrojonym społeczeństwie, także powinni raczej dbać o to, żeby nie zakazywano broni, a przy okazji sami powinni się dozbrajać.
  • Odpowiedz
@push3k-pro:

To nie ma sensu. Holocaust wykonała władza, a nie obywatele z własnego pomysłu. Co więcej - wykonano go na rozbrojonym społeczeństwie, także powinni raczej dbać o to, żeby nie zakazywano broni, a przy okazji sami powinni się dozbrajać.

Ci Żydzi, którzy mają wpływ na obecną władzę (ADF) boją się obywateli i nie chcą aby ci posiadali b--ń. Hitler wszak zanim zdobył władzę był z ludu. Zaś Żydzi z południa
  • Odpowiedz
@Fandorin: Chcesz trollować w tym wątku czy napisać mi dlaczego pizzagate miałaby ośmieszyć pizzagate? Czy p-------a w szerokich kręgach władzy nie występowała już za czasów Poniatowskiego i jego kąpielami z chłopcami w Łazienkach?
  • Odpowiedz
@arizona5077: @oydamoydam: chyba jeden z najgłupszych argumentów zwolenników broni.

społeczeństwo z dostępem do broni będzie mogło zbrojenie przeciwstawić się rządowi

xDDD Rząd ma całą w--------ą armię z dronami i innym szajsem plus FBI, CIA, itd ale tak, trochę amerykańców uzbrojonych w shotguny zrobi rewolucję i obali zły rząd XDDDD
  • Odpowiedz
@Brzytwa_Ockhama: wygląda na to, że informacja jakoby nie był uczniem tej szkoły jest nieprawdziwa. Wkleiłem link do reportażu o nim z CBS z góry zakładając, że i tak będzie on zmanipulowany. Niepotrzebnie skupiłem się na ujęciu, na którym ten gość widnieje na tle morza, szukając potwierdzenia dla teorii, że był świadkiem strzelaniny w Los Angeles, zamiast zweryfikować tę grafikę na samym początku https://pbs.twimg.com/media/DWgM1m2WAAEeLyv.jpg
Odnalazłem grafikę, która ukazuje jego twarz w
  • Odpowiedz
Poniatowskiego i jego kąpielami z chłopcami w Łazienkach?

@Brzytwa_Ockhama: Nie pomyliło Ci się z fanaberiami Tyberiusza na Capri (jak przynajmniej twierdził Swetoniusz)? W żadnym z źródeł dotyczących obyczajowości z epoki Poniatowskiego nie spotkałem się z wzmianką o tym (acz nie twierdzę, że tak nie było), o seksualności króla najwięcej pisał ksiądz Kitowicz, że Poniatowski modelki artystów (dokładniej rzeźbiarzy) obserwował podczas aktów, a później sam "dłutem swem przyrodzonem sztychował" (urocza w
  • Odpowiedz