Są takie teorie, że to liberalni Żydzi obawiają się powtórki Holocaustu
@oydamoydam: To nie ma sensu. Holocaust wykonała władza, a nie obywatele z własnego pomysłu. Co więcej - wykonano go na rozbrojonym społeczeństwie, także powinni raczej dbać o to, żeby nie zakazywano broni, a przy okazji sami powinni się dozbrajać.
To nie ma sensu. Holocaust wykonała władza, a nie obywatele z własnego pomysłu. Co więcej - wykonano go na rozbrojonym społeczeństwie, także powinni raczej dbać o to, żeby nie zakazywano broni, a przy okazji sami powinni się dozbrajać.
Ci Żydzi, którzy mają wpływ na obecną władzę (ADF) boją się obywateli i nie chcą aby ci posiadali b--ń. Hitler wszak zanim zdobył władzę był z ludu. Zaś Żydzi z południa
@twoj_stary_rok: Ale on był pokazany jako survivor na Florydzie a potem zmieniał zeznania, czytał z promptera/kartki a następnie był wykorzystywany jako głos chcących ograniczyć b--ń palną.
@Fandorin: Chcesz trollować w tym wątku czy napisać mi dlaczego pizzagate miałaby ośmieszyć pizzagate? Czy p-------a w szerokich kręgach władzy nie występowała już za czasów Poniatowskiego i jego kąpielami z chłopcami w Łazienkach?
społeczeństwo z dostępem do broni będzie mogło zbrojenie przeciwstawić się rządowi
xDDD Rząd ma całą w--------ą armię z dronami i innym szajsem plus FBI, CIA, itd ale tak, trochę amerykańców uzbrojonych w shotguny zrobi rewolucję i obali zły rząd XDDDD
@Brzytwa_Ockhama: wygląda na to, że informacja jakoby nie był uczniem tej szkoły jest nieprawdziwa. Wkleiłem link do reportażu o nim z CBS z góry zakładając, że i tak będzie on zmanipulowany. Niepotrzebnie skupiłem się na ujęciu, na którym ten gość widnieje na tle morza, szukając potwierdzenia dla teorii, że był świadkiem strzelaniny w Los Angeles, zamiast zweryfikować tę grafikę na samym początku https://pbs.twimg.com/media/DWgM1m2WAAEeLyv.jpg Odnalazłem grafikę, która ukazuje jego twarz w
Poniatowskiego i jego kąpielami z chłopcami w Łazienkach?
@Brzytwa_Ockhama: Nie pomyliło Ci się z fanaberiami Tyberiusza na Capri (jak przynajmniej twierdził Swetoniusz)? W żadnym z źródeł dotyczących obyczajowości z epoki Poniatowskiego nie spotkałem się z wzmianką o tym (acz nie twierdzę, że tak nie było), o seksualności króla najwięcej pisał ksiądz Kitowicz, że Poniatowski modelki artystów (dokładniej rzeźbiarzy) obserwował podczas aktów, a później sam "dłutem swem przyrodzonem sztychował" (urocza w
A tutaj filmik w którym aktor nie myśli i czyta z kartki, 0:35 - https://www.youtube.com/watch?v=OXdALtZlYio
Pan przypadkowo też przetrwał strzelaninę w Los Angeles w 2017 roku. Nieźle się dzieje w USA
#usa #neoreakcja #trump #4chan #floryda #afera #4konserwy #bronpalna #bron #ciekawostki #polityka
@oydamoydam: To nie ma sensu. Holocaust wykonała władza, a nie obywatele z własnego pomysłu. Co więcej - wykonano go na rozbrojonym społeczeństwie, także powinni raczej dbać o to, żeby nie zakazywano broni, a przy okazji sami powinni się dozbrajać.
@twoj_stary_rok: clean your room BUCKO
Komentarz usunięty przez autora
Ci Żydzi, którzy mają wpływ na obecną władzę (ADF) boją się obywateli i nie chcą aby ci posiadali b--ń. Hitler wszak zanim zdobył władzę był z ludu. Zaś Żydzi z południa
@Brzytwa_Ockhama: pizzagate ośmiesza pizzagate.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
http://losangeles.cbslocal.com/2018/02/20/cbsla-interviews-parkland-shooting-survivor-david-hogg/
@Brzytwa_Ockhama: jesteśmy typowym prawackim młotem pelikanem. Tu masz caly wywiad, a nie jakiś screen. Nie ma tam nic o żadnej strzelaninie. https://www.youtube.com/watch?v=LKj6NJj8HDo
xDDD Rząd ma całą w--------ą armię z dronami i innym szajsem plus FBI, CIA, itd ale tak, trochę amerykańców uzbrojonych w shotguny zrobi rewolucję i obali zły rząd XDDDD
Odnalazłem grafikę, która ukazuje jego twarz w
@Brzytwa_Ockhama: Nie pomyliło Ci się z fanaberiami Tyberiusza na Capri (jak przynajmniej twierdził Swetoniusz)? W żadnym z źródeł dotyczących obyczajowości z epoki Poniatowskiego nie spotkałem się z wzmianką o tym (acz nie twierdzę, że tak nie było), o seksualności króla najwięcej pisał ksiądz Kitowicz, że Poniatowski modelki artystów (dokładniej rzeźbiarzy) obserwował podczas aktów, a później sam "dłutem swem przyrodzonem sztychował" (urocza w