Aktywne Wpisy
xena_x +5
Ależ to jest obrzydliwy widok. Facet który wygląda na 40 lat, jak stary wójek, nie grzeszy urodą i kobieta 18 lat, młoda, piękna. Obrzydliwie.
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Największą bekę mam z ludzi którzy kupują ciuchy w sklepach typu auchan czy Carrefour xD byłem z bratem na zakupach, i kupił sobie jakieś skarpetki i spodnie dresowe. Pytam się go co on #!$%@? xD ja ubieram się tylko w jakimś h&m czy c&a i wyglądam jak człowiek, a w takim Auchanie to można se kupić co najwyżej pasate pomidorowa xD
#bekazpodludzi #zakupy
#bekazpodludzi #zakupy
Czy kupowanie ciuchów w hipermarketach jest januszowe?
- Tak 24.7% (114)
- Nie 75.3% (347)
Sąd uniewinnił Roberta Kolińskiego, działacza partii Razem, od zarzutów zniesławienia, jakie postawił mu Jacek Gierwatowski, działacz Obozu Narodowo-Radykalnego - informuje Elbląska Gazeta Internetowa.
https://www.wykop.pl/link/4176477/sad-w-elblagu-onr-nawiazuje-do-faszystowskiej-organizacji-przedwojennej/
#polityka #prawo #bekazprawakow #neuropa #onr #narodowcy #lewackihumor #razem #partiarazem
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @k1fl0w @motorniczy @vrah_ @kyloe @Clear @Kempes @Lukardio @tomyclik @pk347 @JanuszKek @Jade @daj_pan_spokoj @Dziki_wieprz @tony_soprano @falszywy_prosty_pasek @OldFuckinPyroRex @glosnik @sayan @Wykoppeel1230 @miki4ever @chanelzeg @Ofacet @FireDash @Xianist @rebel101 @GordonLameman @baletny @BarekMelka @dlugi_ @syn_admina @PabloFBK @SM89 @GilbertEatingGrape @Ultimator @Sim0n97 @Wotto @Clefairy @Doctor_Manhattan @j2416513 @
No to #!$%@? ciekawe. Nie zapomnijcie że sądy nadal zą zażydzone