Wpis z mikrobloga

@anonimowy_michal: spacer w dobrą pogodę zawsze spoko, fajek nie palę ;)
@tajemniczygosc: no coś ty, na rowerze? bałbym się o spowodowanie wypadku xD chyba, że w GTA to spoko :D
@chefren: no dokładnie, skupiam się na akcji, ale jakoś kompletnie moja pamięć tego nie rejestruje, chyba, że jakieś pojedyncze sceny. Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja tak mam :D
Jak już polecamy to ja podam mój sposób na spędzanie czasu po trawie. Gdy pale z 1/2 znajomymi, to siadamy sobie wygodnie tak by każdy się widział i puszczamy dźwięki gór/lasu/rzeki etc. po czym tworzymy własne opowiadania. W stylu: osoba A mówi jedno zdanie, osoba B następne, osoba C następne itd itd i tak tworzymy własne historie. Nieraz wychodzą zajebiście śmieszne, a czasem i straszne. Polecam. Imo marihuana wręcz idealnie nadaje się
@majkkali Eh, nie palę od dwóch dni i narobiłeś smaka, ale mam tak samo jak ty, nie wiem czy to takie złe, bo możesz potem obejrzeć coś jeszcze raz i zarejestrować na trzeźwo. Po MJ za to zaczynasz drążyć wątki i wysnuwać wnioski, no przynajmniej ja tak mam i czuję się jak jakiś detektyw Rutkowski xD