Wpis z mikrobloga

Wiecie co bardziej, niż chodzenie na dziwki, świadczy o przegraniu życia? Chwalenie się tym w internecie i wmawianie sobie, że jest się jakiś alfa chadem czy #!$%@? wie czym. Do tego nazywanie #!$%@? "divami" i obrażanie przy tym normalnych kobiet to kwintesencja waszego stulejarskiego #!$%@?. Nawet mi was nie żal nieudacznicy.
#przegryw #stulejacontent #bekazpodludzi
  • 60
  • Odpowiedz
@urojony_uzurpator Kiedyś już o tym pisałem. Chodzenie na dziwki, to jak kupowanie alkoholu w sklepie i żłopanie go w samotności, żeby w ogóle móc się napić. Śmierdzący żul może trafić jakiś lepszy pieniądz i sklepowa mu sprzeda single malta bez żadnego komentarza, ale i tak będzie nim gardzić i wietrzyć po nim sklep. Normalny człowiek nie musi płacić za alko, żeby móc się napić, bo czasem ktoś go po prostu zaprosi na
  • Odpowiedz
@urojony_uzurpator: dokładnie. Goście płacą, żeby zaruchać a na końcu piszą, że byli u DIVY. Nie, że oni nie chodzą na dziwki czy na #!$%@? tylko do DIVY xD

@urojony_uzurpator:

Moze podam przyklad nalogowego dziwkarza, co stracil prawictwo u dziwki na 15lv, czyli Charlie Sheen.

No #!$%@? fakt, autorytet w #!$%@? xD

fakty sa fakty, ze wszyscy ludzie z kasa byli na dziwkach, zobacz sobie pilkarzy, muzykow czy hollywood.

I co
  • Odpowiedz
@HrabiaZet: dlaczego podludzie? Praca jak każda inna. Imho bliżej mi żeby szanować prostytutke która zapytana co robi mówi o tym otwarcie niż jakiegoś szlaufa z tindera (wyzwolona hehe) czy suke która zdradza kogoś - to jest dopiero podludzizm i zezwierzecenie.
  • Odpowiedz