Wpis z mikrobloga

Ja tak robię ponieważ chcę dostać "świeże" frytki. Podobnie zamawiam kanapkę bez jakiegoś składnika (np. Big maca bez cebuli) żeby mieć pewność, że nie dostanę kanapki, która leżała 20 minut na podgrzewaczu.


@Eligo: Jakiś czas temu zmienili ten system i kanapki już nie leżą w podgrzewaczu, jedynie mięso - co prawda nadal znacznie skraca czas oczekiwania na kanapkę, ale mięsko już nie jest gorące a jedynie ciepłe ( ͡° ͜
@Dorken: Byłem w kilku - w Galerii Krakowskiej, w Białymstoku przy wylotówce z miasta, gdzieś w Lubuskim jak jechałem do Holandii - w każdej kanapki nie leżały w podgrzewaczu bo takiego na kanapki już nie było, wyciągali tylko mięso w szufladek jak przygotowywali kanapkę. Ale może to były „restauracje” korporacyjne a nie franczyzowe - choć wydaje mi się, że taki system powinien być wszędzie standardem