Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czuje sie jakbym czytał ukraińca, który przyjechał do Polski. A pod spodem gratulujące komentarze innych ukraińców. Jednak jestesmy jeszcze zacofanym narodem
  • Odpowiedz
@wietnam67:
Co do pracy 'na budowie' - zależy kto co lubi. Ja każde wakacje od gimnazjum do końca studiów jeździłem pracować przy wykończeniówce w Kanadzie... potrafiłem jako nastolatek przywieźć kilkanaście tysięcy po wakacjach. Wyrobiło to we mnie szacunek do pieniędzy oraz przekonanie, że taka praca jest OK ale na krótki okres czasu - mówię tutaj o moim subiektywnym odczuciu dotyczącym tylko mojej osoby. Pamiętam, że sama myśl np. 2tyg przed
  • Odpowiedz
@wietnam67: ja planuję polecieć do Australii na urlop , tylko że przerażają mnie dwie sprawy:Możliwość zgubienia mojego bagażu po drodze a druga-lot z dwoma albo trzema przesiadkami. Czekam na loty bezpośrednie do Australii np. z Anglii, ale nie wiem czy się doczekam.
  • Odpowiedz
@lemkoo: to na jakiej wizie jesteś? Weź opwiedz coś więcej. Ja aktualnie będę składał papiery o wizę sponsorowaną ;) btw. nie jesteś czasem z Sydney i znasz może Lemko? :>

@yeloneck: żadna, ale nie chcę ujawniać za dużo informacji o sobie. Cenię sobie prywatnośc, a to jaka to była firma nie ma znaczenia, ewentualnie jak tak bardzo Ci zależy to pisz PW i wyjaśnij czemu o to tak
  • Odpowiedz
@wietnam67: Jestem na PR 189 od początku (załatwiłem formalności przed przyjazdem tutaj). Słyszałeś o ostatnich zmianach w wizach sponsorowanych? Podobno będzie dużo trudniej zostać na stałe. W każdym razie, powodzenia!

Jestem z Melbourne i jestem Lemko ;) Jest mój sobowtór w Syd? :)
  • Odpowiedz