Aktywne Wpisy
Angmac +483
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +413
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Tez jestem ciekawy jak Wy wytrzymujecie cala trase bez spania
@Ciasto_hirol: lampka :D
@OjciecMalwersant: uwierz mi ze ta praca nie jest nudna, tzn to zależy od szlaku. Masz tyle wskaźników, czuwakow, semaforów ze musisz na wszystko patrzeć że serio jest co robić nawet podczas jazdy na wprost na zielonym przez środek lasu. Dodatkowo wyobraź sobie ze jedziesz w nocy, masz 3000t na haku i lecisz 100kmh. Jest
Gdyby nie to, że mam wadę wzroku to już dawno bym robił kurs...