Wpis z mikrobloga

#java #programowanie #spring #naukaprogramowania
Zdecydowałem się w końcu porządniej pouczyć się mojego znienawidzonego webdevu, no ale problem taki że potrzebuje jakiegoś projektu do nauki który mnie zainteresuje na tyle bym po 2h nie wrócił do gamedevu znudzony klepaniem np TODO listy czy innego najnudniejszego zajęcia na świecie, więc jak ktoś ma to proszę o rzucanie propozycjami co można napisać.
(Bo najlepiej mi się uczy tworząc jakiś ciekawy projekt)
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krasnoludkolo: No wiem o co ci chodzi i właśnie nie kojarzę nikogo kto by miał jakąś sensowną działalność w dowolnej branży.
Ech, a na prawdę trudno mi znaleźć motywację do takich projektów, czemu nie mogłem pokochać javascriptu i klepania stronek jak wszyscy normalni ludzie (,)
  • Odpowiedz
@PoteznyMagWody: ah, raczej późno jest :D i przeczytałem to bardziej jako o przykład że backend nie musi być tak mocno związany z webem ʕʔ
A to przepraszam i dzięki za propozycje, dodam do listy i może jutro się na coś zdecyduje.
  • Odpowiedz
@GotoFinal: Może spróbuj napisać prostą grę przeglądarkową, choć nie jest to "typowy webdev". Ewentualnie stronę prezentacyjną dla jakiejś gry którą kiedyś napisałeś albo planujesz napisać.
  • Odpowiedz