Wpis z mikrobloga

Cicha też nie jest, niby niski skok ale potrafi hałasować.

@MrDadosz: Moja działa prawie bezgłośnie. Jedyne klawisze jakie słychać to spacja i enter. Ale nawet one działają cicho, z 2-3 metrów nie przeszkadzają. Specjalnie napisałem żeby sprawdzić jak działa w sklepie. W budżetowym segmencie każdy egzemplarz będzie działał trochę inaczej, np wiele osób skarży się na głośną spację - u mnie ten problem nie występował.
Farba schodzi to fakt, klawisz
  • Odpowiedz
@innigri: p---------e, teraz wiekszosc sklepow to malowiarowe sklepiki bo dzialaja na zasadzie ze klient zamawia przez internet
przez to maja na wystawie 4-5 klawiatur i to jezzcze jakis gownianych
tak bylo u mnie w miescie euro z rtv agd, komputronikiem i media expert

chyba ze ktos mieszka w duzym miescie

wiec ten twoj argument z idz do sklepu i sprawdz to p---------e
  • Odpowiedz
@Haradrim: Ale co ja takiego powiedziałam, że twierdzisz ze p------ę? To, że w sklepach rtv agd można postukać w klawiaturę z wystawy? :D Jak idziesz do małego sklepu, to logiczne jest, że jest mniejszy asortyment niż w większych. Jak chcesz większy wybór, idziesz do większego.
  • Odpowiedz
@sowiq: a czego uważać? Kupiłem nowa De za ponad 100 pln i jestem zadowolony XD naklejki nakręciłem tylko na pageupy i cyfry
  • Odpowiedz
@Tobol jeśli nie chcesz klawiatury z Tesco za 10 zł to idź do sklepu typu media expert Powiedz że szukasz cichej klawiatury i postukaj i zobacz ale jak już chcesz kupić przez neta to najpierw zobacz w sklepie ten model
  • Odpowiedz
@Tobol: Microsoft Curve 2000, niedościgniony ideał. Niestety ciężko o nią, zastąpili ją modelem 3000 gdzie jakaś upośledzona ameba wpierdzieliła wysoki DEL zamiast pary Del/Ins nad klawiszami kursora ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Tobol trzeba przyzwyczajac rodzine do halasu :D Kupuj mechaniczna i n---------j! Miesiac takiego stukania i nawet domownicy nie zauwaza a beda normalnie zasypiac ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz