Wpis z mikrobloga

Śpię jak na szpilkach... Jestem po randce z #tinder. Spacer, przytulasy, "hehe jestem głodny, może pizza?", przekabaciłem, że lepiej będzie mi dotrzeć do pracy rano od niej, a po drugim zbliżeniu poprosiła, żebym nie wyrzucał ani nie płukał p----------y, bo chce sprawdzić czy jest cała. Ja p------e w co ja się wpakowałem... Pierwszą gumkę ona wyrzucała, "bo i tak po drodze idąc do łazienki". K---a, jeszcze się pyta, co mi tak serce bije, jak k---a mam ochotę umrzeć.
  • 115
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@Variv: Udowodnienie tego jest co prawda trudne, a w Polsce to już wgl kosmos. Jednak gdy udałoby się takie coś udowodnić to oczywiście alimentów nie musiałby płacić.

@Hajduszoboszlo W Polsce musiałby jeśli byłabyś wytoczona sprawa alimenty . Kwestia tego czy ojciec dziecka je chciał czy nie nie ma wpływu na kwestie alimentów. W Polsce były przypadki, że faceci na nie swoje dzieci alimenty płacą a ty mi tu mówisz,
  • Odpowiedz
  • 1
żebym nie wyrzucał ani nie płukał p----------y

@Ganicjusz: co? xD
@Ranger To jest najbardziej creepy fragment. Przecież jak by chciała sprawdzić szczelność to chyba właśnie płukaniem lepiej.
  • Odpowiedz
@Variv: ale jaką szczelność? XD Jeśli pękła to nie trzeba nic płukać, to wygląda jak opona z tira r-------a i leżąca w strzępach ;)
  • Odpowiedz
  • 2
@Variv: ale jaką szczelność? XD Jeśli pękła to nie trzeba nic płukać, to wygląda jak opona z tira r-------a i leżąca w strzępach ;)

@Ranger No ja wiem. Ale staram się wczuć w logikę tej tinderowej laski ))¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@mokry_sen_polonisty:

Ja pierdziele, jak czytam takie rzeczy to mi się nóż w kieszeni otwiera. Facet, który ma dowody (jak mail z pierwszej historii), że został podstępem złapany na dziecko powinien być zwolniony z płacenia alimentów.

Ale wiesz że jakby został zwolniony to do płacenia byłabyś zmuszona ty czy ja? Dlatego sąd zawsze przyzna alimenty z d--y bo inaczej zapłacą obywatele w tym sam sędzia a ja generalnie nie mam ochoty
  • Odpowiedz
  • 0
@Skyworld I tak płacisz na 500+. Czy dodatkowe 500 z funduszu alimentacyjnego to aż tak dużo? Z resztą kasa z funduszu się należy jak alimenty są zasadzone a facet nie płaci. W tym przypadku zakładamy ze alimenty zasadzone by nie były więc z tego co wiem nie ma prawa do funduszu.
  • Odpowiedz
@Variv:

I tak płacisz na 500+. Czy dodatkowe 500 z funduszu alimentacyjnego to aż tak dużo

A no tak jak już płacimy 500+ co to za różnica, rozdajmy jeszcze więcej pieniędzy. Zajebiste podejście.

W tym przypadku zakładamy ze alimenty zasadzone by nie były więc z tego co wiem nie ma prawa do funduszu.

To zostanie samotną matkę której państwo d--------i jeszcze więcej benefitów niż te alimenty bo społecznie będzie jeszcze
  • Odpowiedz
@Variv: Nie jestem pewny, wydaje mi się, że gdyby to była sytuacja taka jak tu to istnieje możliwość niepłacenia alimentów ale to tylko moje gdybanie, nie jestem studentem prawa i nie chodzę na crossfit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ganicjusz: Istnieje mała szansa, że po prostu chciała byś skończył w buzi, albo faktycznie bała się pęknięć i dlatego wolała swoje gumki.
Jednak znając życie, to najprawdopodobniej...

• Odpowiedz