Wpis z mikrobloga

Dopiero teraz zobaczyłem tego szota i jestem w ciężkim szoku. Gural, wiedziałem, że jesteś chamem i prostakiem, ale nie wiedziałem, że aż takim. Za to jak potraktowałeś Gracjana, człowieka legendę, nakładam na ciebie dożywotnią infamię. Nie masz już czego szukać na polskim youtubie i teraz tylko od ciebie zależy czy dobrowolnie usuniesz konto i przestaniesz strimować czy wolisz, żeby hejterzy ci w tym pomogli. Serdecznie polecam opcję pierwszą, ponieważ jesteś słabym człowiekiem i jak hejterzy na poważnie dobiorą się do ciebie, to możesz tego nie wytrzymać psychicznie i sobie coś zrobić. Decyzja należy do ciebie.

#patostreamy #gural #danielmagical #gracjanroztocki #polskiyoutube
F.....r - Dopiero teraz zobaczyłem tego szota i jestem w ciężkim szoku. Gural, wiedzi...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Finster: Teraz to zobaczylem dopiero. Skoro sady nakladaja grzywne na ludzi ktorzy odmowili swiadczenia uslugi homoseksualistom. To czy nie da sie cos zrobic z takim plastusiem, ktory bez zadnego powodu szerzy nienawisc, namawiajac przy tym do tego nieletnich. Jestem gotowy pierwszy raz w zyciu na kogos doniesc k---a. Bo tak byc nie moze, ze taki plastus bedzie jednego dnia plakal, ze go wyzywaja w necie a drugiego nasylal armie dzieci
  • Odpowiedz
@Finster: To że ten chłoptaś jest brzydki jak mało kto, to luz - nie jego wina... To że głupi jak but-tez nie do końca jego wina - takie geny. Ale to, że dla takiej rzeszy nastolatków jest KIMŚ, to już kompletny kosmos i odjazd.Setki tysięcy normalnych idoli do wyboru, a ktoś stwierdza że jego idolem jest ten gość... Niedługo zacznę chyba wierzyć w chemitrails.
  • Odpowiedz
@Finster: to że gural to frajer, plastuś, nikt, pet, homoś i stuleja to fakt ale bronić jeszcze większą ciote która w kolorowych skarpetach robi z siebie debila w internecie od 2k10 (?) ten facet jest bardziej żenujący niż kononowicz i rafatus razem wzięci i od zawsze mnie irytował zamiast bawić
  • Odpowiedz
@imargam_2137: Ta ciota w kolorowych ciuchach robi to co kocha. Był przecież nawet wywiad z nim (Wuwunio), mówił, że często się spotyka z wyzwiskami, bo ludzie nie rozumieją naturyzmu. Już nawet nie wspomnę o tym, że YouTube to dla niego pasje, bo z--------a normalnie do pracy a nie jak ten rudy uszol siedzi na dupie.
  • Odpowiedz
@wodzu_91: co nie zmienia faktu że oboje to zjeby bo chyba nie nazwiesz go normalnym typem? jak jego pasją jest naturyzm to niech chodzi na plaże nudystów, spotyka się z podobnymi jemu entuzjastami pokazywania publicznie penta a nie pucuje się tym w internecie gdzie dla większości jest klaunem.
  • Odpowiedz
@Finster akurat kto jak kto ale on powinien już zamilknac. Obraża innych a gdy to jego obrażają grozi i starszy swoimi "maciusiami" z podstawówki. Gural obyś poczuł na własnej skórze i to dobitnie co znacz poniżanie , bo twoje zachowanie świadczy tylko o twoim poziomie. Nie chcę obrażać twoich rodziców ale jeśli wiedzą co robisz i jaki masz stosunek do ludzi są takimi samymi zera i jak ty braku. ( ͡
  • Odpowiedz