Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #jakzyc
wiadomo, że w sprawie związków siłą nic nie zdziałasz, a ciśnienie może być co najwyżej przeszkodą
pozostaje traktować fakt bycia singlem jak i przytyki koleżanek, jak normalną ludzką rzecz, obśmiać i nie przejmować się tak samo jak się to robi z zakolami/krzywymi nogami/dużym nosem/odstającymi uszami itd
No sam się przekonałem, że próbowanie na siłę nic w tej dziedzinie nie daje, trzeba być bardziej spontanicznym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Natomiast na przytyki koleżanek zazwyczaj odpowiadam tym, że mogę cieszyć się
może w takim razie koleżanki zauważają, że masz zbyt dużo swobody i się boją że ich partnerzy Ci pozazdroszczą :D
bo faktycznie człowiek będąc w związku siłą rzeczy robi większość rzeczy wspólnie i nie bardzo jest miejsce np na oglądanie serialu z kim innym, chociaż może to tylko kwestia do wypracowania
w takim razie powodzenia życzę
No jak tak sobie pomyśleć, to idealny związek to był by taki z zachowaniem niektórych swobód singla, czyli nie spędza się 100% czasu razem. Wtedy można jakiś powiew świeżości mieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety będziesz miał z tym spory problem, z tego co słyszę, większość różowych jest jednak zaborcza, albo tylko deklaruje swobodę, a potem wychodzi że to jednak przysysacz
gorzej, ja się chcę czasem w samotności zawinąć w kordłę i mieć spokój :D
No to rzeczywiście ciężko znaleźć faceta, który na to przystanie xD No ja bym chyba oszalał jak by mi różowa wyskoczyła z taką p------ą akcją xD
Jeszcze ci się zachce siedzieć tak cały dzień i czytać książkę czy oglądać serial xD Potem to już nie ma odwrotu ( ͡º ͜ʖ͡º)
ale żeby tak książkę cały dzień, to ja nie wiem, chyba tylko jacyś zwyrole
a skąd ty takie rzeczy wiesz, pewnie przeczytałeś w jakiejś mądrej książce ( ͡º ͜ʖ͡º)
hm... ja też :D