Wpis z mikrobloga

Ehh, od 4 miesięcy jestem singlem i od 4 miesięcy znajomi (głównie koleżanki) (w sumie to tylko koleżanki) cisną ze mnie pompe, że teraz to tylko fapuje... Ciągle sprawdzają, czy mi bicek urósł od walenia konia... Jak żyć (,)
#zwiazki #jakzyc
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gvizdec: Znajomi z gimnazjum czy co? Same zapewne miętoszą fasole,a nabijają się z kogoś. Naturalna rzecz, chodz dla wielu to ogromny temat tabu. Może zapytaj wprost koleżanek czy nie chcą beniz? Tylko się upewnij ile lat mają.
  • Odpowiedz
@KrabOdrzutowiec: wszyscy z przedziału 20-30, znajomi ze studiów. Po prostu szukają czułego punktu, żeby d---------ć, zwłaszcza że przez jakieś 2-3 miesiące umawiałem się z dziewczynami z tindera, ale z nimi nie podziałasz nic więcej jak s--s.. Tzn s--s spoko zawsze, ale nie zadowala mnie to kiedy szukam kogoś na stałe xD
  • Odpowiedz
@Gvizdec: cisną pompę z Ciebie a ty się tym przejmujesz i dlatego cisną dalej
miej w zanadrzu jakieś riposty, jak się zapytają czy Ci bicek urósł to daj im niech sprawdzą
  • Odpowiedz
@aRonja: no właśnie sprawdzają. Mi się wydaje, że próbują obrócić jakoś całą sprawę do góry nogami, bo zazwyczaj jak gdzieś wychodzimy to oni są w parach a ja sam i czasem poderwę jakąś dziewczynę czasem nie
  • Odpowiedz
@aRonja: no wyraźnie podkreślają fakt, że jako jedyny jestem singlem w grupie.
W sumie zabawne, jest nas 4 kumpli i tylko ja jestem singlem, dzisiaj był artykuł na głównej o tym, że co 4 polak jest samotny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz