Aktywne Wpisy
Operator_imadla +136
Ostatnio na Reddit był wpis jak koleś wziął 50k USD kredytu żeby grać na giełdzie i w krótkim czasie obrócił to w 2 mln USD. Myślicie że to dobry pomysł wziąć kredo na grę? Szybko by się zwróciło #gielda

Naza_Dzikowski +196
Czwarta gęstość
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Mirki, jeździ ktoś z Was #mazda #rx8 ? Jak to się na codzień spisuje (oprócz spalania paliwa i oleju bo to wiadomo że tutaj to ¯_(ツ)_/¯
@pug_in_stug: A jaki silnik chcesz tam włożyć? Od Hondy jak wszyscy czy jakiś inny? Zależy co włożysz tak się będzie sprawować:) Raczej na silniku Mazdy to nikt nie jeździ bo przecież by co chwilę trzeba było go wymieniać.
@KrzysztofKrawczyk jak się dba, tak się ma ᕦ(òóˇ)ᕤ, jestem tego świadomy że po paru k km może być konkret remont do zrobienia
Jeździsz nim na codzień czy tylko też na jakiś czas? Dużo km zdobiłeś? Ile czasu/kilometrów potrzeba żeby osiągnął odpowiednią temperaturę pracy? Jakieś inne problemy typu elektryka, zawias ( się przewijają opinie że amorki tył padają)?
Komentarz usunięty przez autora
@pug_in_stug: A po co się je kupuje? Żeby spędzać czas nad remontami silników? Przecież większość tych Mazd ma włożone silniki od Hondy i właściciele mają spokój.
Wiesz po co się kupuje to auto? Bo ładnie wygląda i jest tak tanie że ciężko znaleźć inne coupe tak tanie jeśli się jest miłośnikiem JDM i wszelkie EUDM odpadają, więc się bierze to coś,
Wiem że za ~25-30k można wiele dostać aut szybszych, lepiej wyposażonych itd. ale każdy czegoś innego szuka i potrzebuje, każdy ma inne marzenia.
Mnie bardzo jarają JDMy, miałem już turbo boxera, teraz może czas na Wankla
@lawicko: Mam ją kilka lat i nigdy nie miałem takiego problemu. Kwestia Twojego modelu.
@Issac: Da się założyć, ale z tego co słyszałem silnik trochę na tym traci.
@pug_in_stug:
@Lushac: Owszem. Tylko z rozmów z mechanikami, sam nigdy nie dotykalem tego auta.
pw masz zablokowane, to pospamuje tutaj
1. ruda wychodzi gdzieś poza błotnikami i bagażnikiem?
2. są jakieś nietypowe dźwięki które rex wydaje z rodzaju "ten typ tak ma"? (oprócz odgłosów silnika oczywiście ;)
3. hamulce seryjne faktycznie pozostawiają wiele do życzenia?
4. zawieszenie na