Aktywne Wpisy
dajcie jakieś bangery z dzieciństwa
#raportzpanstwasrodka #azjalife Maniek porównał jednego wpłacającego jakaś "gg" co wpłaciła mu pewnie z 200-300zł, do drugiego jakiegoś "ww", który wpłacił mu już około 16 tysięcy. W tym haczyk, że 3 tysiące miało być na dokarmianie jakichś lokalnych zwierzątek i przy okazji filmy pod kontent. Reszta dla niego i się nie wywiązał, bo był zajęty robieniem livów..
Wygadał się po raz kolejny ze swojej filozofii na życie tutaj. Kasa
Wygadał się po raz kolejny ze swojej filozofii na życie tutaj. Kasa
Mały update w sprawach MirkoMU, które wygląda na to, że może już niedługo ruszyć. Wszystko zależy od tego jak szybko się zgramy, bo mamy ludzi, którzy potrafią odpowiednie rzeczy i są chętni stworzyć MirkoMU xD
To cytaty mirków z poprzednich wpisów:
@happyloverbo: "mam kompa 24h włączonego, łącze sztywne 50mbit jakby co, próbowałem kiedyś postawić pierwsze mu, ale poległem na konfiguracji"
@levusek1992: "W gimnazjum zrobiłem serwer do mu. Proste jak j-----e"
@Rexikon: "pograłbym a dokładniej zająłbym się chętnie plikami i strona :)"
Wygląda obiecująco xD stworzyłem kanał slack, gdzie chciałbym zaprosić powyższych mirków żebyśmy tam zajęli sie kwestiami technicznymi, dzięki temu będziemy mieli pewność że coś z MirkoMU się dzieje a sam pomysł nie zdechnie po tym wpisie xD
Fajnie jakby dołączyły tam też inne mirki, które są naprawde zainteresowane stworzeniem i mogą pomóc nie tyle co z konfiguracją, administracją ale też rzuceniem pomysłów - prosze wszystkich o PW z emailem to wyśle zaproszenie
Żeby emocje nas nie opuściły to zapraszam też do ankiety i obserwowania tagu #mumirko
#muonline #tibia #wow #gry #mmorpg #diablo3 #mirkoots #staregry
jaki exp
Z chęcią pogram w wolnej chwili !
97d 1.02k s2/s3 maksymalnie s6
Jednym z najlepszych serwerków Mu ostatnio był OldSquad