Wpis z mikrobloga

@Polkop:

Zawsze mogą je stracić

Grozisz normikom? A czym, jak twoje pryszcze są groźniejsze od ciebie? Urocze :)

Imprezka to odpowiednie miejsce dla takich dynamicznych ludzi
  • Odpowiedz
@TinderNiespodzianka: stwierdzenie że "facet/kobieta zaczyna się od..." zawsze jest chamskie i seksistowskie bez względu na płeć. Stwierdzenie "Preferuję facetów +185 cm lub preferuję kobiety z biustem +75D" to upodobania.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ODDITY:

bez jaj, w Polsce chyba 180 jest średnia. W moim otoczeniu (a często zmieniam)...

W ogóle się nie dziwię, że nikt z Tobą za długo nie wytrzymuje.
  • Odpowiedz
@TinderNiespodzianka: 180? Żeby tylko, sam mam coś koło tego a i tak jedna zjebuska odmówiła mi rozmowy bo jestem za niski XDDDD Nie wiem k---a, ja nie wymagam konkretnego wzrostu (byłem z jedną wysoką jak ja i jedną dość niższą, zero problemu), nie patrzę na kolor włosów, a chore polki (albo w ogóle baby po prostu) mają wymagania z kosmosu. To jest dramat k---a.
A, i spróbuj jeszcze coś wymagać,
  • Odpowiedz
Szukam podobnych s--------n ktore tak jak ja nie maja nic do stracenia i chca zemsty na normictwie.

@Polkop: ale to bardzo nieładnie chcieć skrzywdzić normików. oni przecież ten no, nic złego spierdonom ani anonom nie zrobili (poza wyśmiewaniem na każdym kroku i traktowaniem jak śmiecia).
  • Odpowiedz
@Polkop: Masz tu coś ode mnie:
Wzrost - nie działa u wszystkich, ale można spróbować. Kup wapń, witaminę B6, magnez, D3, K2, glukozaminę, chondroitynę i może niacynę.
Łykaj 500 mg niacyny na pusty żołądek, co drugi, trzeci dzień(łykaj tak przez miesiąc, a później 2 tygodnie przerwy). Ujawni się tzw. flush effect, czyli dostaniesz na kilkadziesiąt minut czerwonych plam na całym ciele. Przez kilka godzin ruszy produkcja hormonu wzrostu. Możesz to robić przed
  • Odpowiedz
@Polkop: 164? Mam kumpla 166, który jest z laską m/w swojego wzrostu. To wszystko z tego, że JA CHCE SIĘ CZUĆ KOBIECA!! KURŁA. Więc szuka walidacji swojej kobiecości na zewnątrz. Pewniejsze siebie laski mają to w de, co kto sobie pomyśli i nie muszą sobie podbudowywać ego.
  • Odpowiedz
@Ambiwalentnik: Wypłakałeś się? Chodź, dam ci chusteczkę i obetrę nosek :) Mamusia nie karmiła piersią i stąd ta zawiść? Oj biedactwo, na to ja już nic nie poradzę :)

stul pysk, bo chyba ktos ci go nie obił

Zapraszam do Koszalina o ile ci starczy odwagi i mama pozwoli. Będziesz miał swoją szansę o ile dasz radę, bo jak nie dasz, to dostaniesz klapsa i pójdziesz płakać do kąta :) Na
  • Odpowiedz