itam, Jakie polecacie etui i szkło do mi 6? W mi 4c używałem i paky jednak trochę grube jest i powiększa telefon.
Pytanko też jaki kabel do ładowarki polecacie do mi 4c i do mi 6. Oryginalny mi się przetarl mam jakiś kiepskiej jakości i mocno sztywny stąd szukam czegoś lepszego. Dzięki! #gearbest #xiaomi
@Zero_Gravity: nie zauważyłem, a już kilka razy je ściągałem i zakładałem. Krawędź samego etui wychodzi nieco ponad ekran, więc też zabezpiecza krawędzie i ekran przed porysowaniem jak położysz telefon frontem do jakiejś powierzchni.
@Zero_Gravity: @mateusz-bugzel: Jedynymi lokalizacjami, gdzie wg. mnie może się zarysować krawędź to te miejsca, ponieważ jest tam ciągłość etui nie jest zachowana
@mateusz-bugzel jeżeli chodzi o etui, to polecam Ringke. Na niemieckim Amazonie, ewentualnie allegro, ale drożej. Ze szkłem jest problem, ciężko znaleźć takie, które dobrze leży i nie jest podważane przed podane wyżej etui.
Jakie polecacie etui i szkło do mi 6?
W mi 4c używałem i paky jednak trochę grube jest i powiększa telefon.
Pytanko też jaki kabel do ładowarki polecacie do mi 4c i do mi 6. Oryginalny mi się przetarl mam jakiś kiepskiej jakości i mocno sztywny stąd szukam czegoś lepszego.
Dzięki!
#gearbest #xiaomi
źródło: comment_hCuh8BX6NedWeJJbUHJ2yXeBeSIKdP6W.jpg
Pobierz