Aktywne Wpisy
Krzewiciel_prawdy +388
Ceny kakao, jak już wspominałem, wywaliło.
Obecna cena lidlowskiego odpowiednika słynnej książki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Deco Morreno, Belbake, 200 gramów - 5,79.
Cena Wedla mlecznej, bez promek, też Lidl - 4,79. 90 gramów.
Polub ten wpis, a zawołam Cię po rozliczeniu kontraktów w czerwcu i wrześniu (wtedy wjadą dostawy po nowych cenach), sprawdzimy polską inflację złożoną po wartościach m/m, a także ceny i gramaturę (ostrożnie!) Wedla i
Obecna cena lidlowskiego odpowiednika słynnej książki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Deco Morreno, Belbake, 200 gramów - 5,79.
Cena Wedla mlecznej, bez promek, też Lidl - 4,79. 90 gramów.
Polub ten wpis, a zawołam Cię po rozliczeniu kontraktów w czerwcu i wrześniu (wtedy wjadą dostawy po nowych cenach), sprawdzimy polską inflację złożoną po wartościach m/m, a także ceny i gramaturę (ostrożnie!) Wedla i
Demograf: w ostatnich latach 2,5-krotnie wzrosła liczba małżeństw polsko-ukraińskich
To jest potworne, że nie myślicie o polskich kobietach i o naszym kraju a jedynie o potomkiniach zbrodniarzy z UPA. Zostajecie ich beta-bankomatami i nawet tego nie widzicie. Zniewalają Was. Ale wiem, że przyjdzie taki czas, że będziecie wracać do nas Polek na kolanach i prosić o wybaczenie za to #!$%@? się z paniami za wschodniej granicy.
#ukraina #zwiazki
Komentarz usunięty przez autora
@ParuwkaInternetuw: no ja nie wiem co Was tak do nich ciągnie...odpowiedź
@ParuwkaInternetuw: mamie tak mówisz?
@ParuwkaInternetuw: i teraz do grona takich ludzi dołączają sami Polacy
@pan_sting: skoro zaciagajaca Ukrainke na obceej ziemi pracujaca za psi grosz postrzegasz jako konkurencje w dostepie do polskiego chlopa to jak to swiadczy o Tobie?!
@pan_sting: ta, bo Polki tak nie traktują facetów, tylko #!$%@? Ukrainki XDD
A tak na zupełnie serio to sam mam kolegę co ma żonę Ukrainkę, złota kobieta, pracuje, świetnie gotuje, inteligentna i oczytana, do tego wpatrzona w niego jak obrazek. Ale wątpię, aby gość zakochał się w Ukraince, tylko po prostu w kobiecie i nie patrzył na to czy to Polka czy Ukrainka. To raczej ujma dla samych
Komentarz usunięty przez autora
@frikuu: raczej chuć Wami rządzi i dlatego nie myślicie co będzie potem
@ravau: to kolega @zeusAmadeusz tak pewnie twierdzi
@pan_sting: Ktoś dobrze to napisał "Ukrainki są ładniejsze od Polek, a mają mniejsze wymagania". Może po prostu polscy mężczyźni mają dość Polek, które nie mają zbyt wiele do zaoferowania, a wymagania mają takie, że Elon Musk by nie podołał i #!$%@?ł swoją rakietą na Marsa (✌ ゚ ∀ ゚)☞