Wpis z mikrobloga

Jesteśmy na drodze do wymazania naszego narodu bo polscy mężczyźni są nieodpowiedzialni i lecą tylko na Ukrainki. Konsekwencje tego co wy #niebieskiepaski robicie są nie ubłagane.

Demograf: w ostatnich latach 2,5-krotnie wzrosła liczba małżeństw polsko-ukraińskich

„W przypadku małżeństw polsko-ukraińskich ewidentnie dominują te zawierane przez Polaków i Ukrainki – stanowią one ponad 80 proc. ogółu tych małżeństw, które są zawierane w Polsce. A to nie wszystkie małżeństwa polsko-ukraińskie, bo nic nie stoi na przeszkodzie, aby takie małżeństwo zostało zarejestrowane na Ukrainie, czy w jakimkolwiek innym kraju” - zaznaczył demograf.

To jest potworne, że nie myślicie o polskich kobietach i o naszym kraju a jedynie o potomkiniach zbrodniarzy z UPA. Zostajecie ich beta-bankomatami i nawet tego nie widzicie. Zniewalają Was. Ale wiem, że przyjdzie taki czas, że będziecie wracać do nas Polek na kolanach i prosić o wybaczenie za to #!$%@? się z paniami za wschodniej granicy.

#ukraina #zwiazki
  • 92
  • Odpowiedz
@pan_sting:
@Djkudlaty: @frikuu: @shenzhou:
Daily remainder że polskie kobiety fundują polskim facetom holokaust którego nie powstydzili by się niemcy. Kryteria przyjęcia do Waffen SS:

Himmler initially in 1934 set stringent requirements for recruits. They were to be German nationals who could prove their Aryan ancestry back to 1800, unmarried, and without a criminal record.[20] A four-year commitment was required for the SS-VT and LSSAH. Recruits had to be
P.....p - @pansting: 
@Djkudlaty: @frikuu: @shenzhou: 
Daily remainder że polskie k...

źródło: comment_t7qlOaFalALJcNBbP0NOCiD9jhnadAGC.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@pan_sting mój ojciec studiował na Ukrainie i miał tam wielu kolegów, Polaków, którzy ożenili się z Ukrainkami. Koniec końców wszystkie znane mu małżeństwa tego typu się rozpadły, mówił, że mimo wszystko różnice kulturowe (wychowanie, religia itd.) były nie do przeskoczenia.
Jako z tego wniosek? Nie martw się, ci mężczyźni wrócą do obiegu xD
  • Odpowiedz
@pan_sting: w sumie mógł bym zacytować Ci słowa ojca mojej dziewczyny, ale raz że mimo wszystko zarzutka 2/10, to druga kwestia jest taka że raczej nie zrozumiała byś sensu wypowiedzi po ukraińsku (po polsku traci to urok) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pan_sting: Poniżej są trzy powody, dla których nigdy nie ożenię się z moją rodaczką:

1. Ukrainki są najpiękniejszymi kobietami na świecie

Szczerze nie mam pojęcia, kto wymyślił, że Polki są piękne. Bo wystarczy przeskoczyć jedną granicę na Wschód, by szybko zrewidować ten pogląd i dostać niekontrolowanego wytrzeszczu gałek ocznych. Po wejściu do typowego polskiego klubu mamy średnio 3-4 fajne dziewczyny na całą imprezę. Na Ukrainie te proporcje się odwracają i po
  • Odpowiedz