Aktywne Wpisy
Natalia-_- +160
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +658
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-mega-okazja-auto-jak-nowe-maly-przebieg-gwarancja-ID6zufme.html
#alfaromeo #alfaholicy #motoryzacja
samochód wypucowany lepiej niż salonowe, a pochodzi z kraju gdzie ludzie raczej mają #!$%@? na pojedyńcze rysy i wgniecenia
przebieg w ogłoszeniu 130k, w samochodzie 138k a w rzeczywistości pewnie +250k
no i jest książka serwisowa z naklejkami z allegro
ale sama alfa fajna
na liczniku (przy kupnie) - 135k
Na fakturze z serwisu dotyczącej tego samochodu którą znalazłem przy handlarzu gdzieś w schowku - 165k
W rzeczywistości obstawiam ze 190k, bo teraz przy licznikowym 220k wychodzą rzeczy właśnie z ciut wyższego przebiegu
Jak ja kupowałem to nie było żadnej opcji sprawdzenia, a ASO nie podawało mi przebiegu dopóki nie byłem prawnym właścicielem... A po kupnie to już
@theartoftrolling: Też mało jeżdżę i co z tego? Przecież nie wybuchnie :)
XD
Komentarz usunięty przez autora