Aktywne Wpisy
Niesondzem +267
wykopranger +36
Ktoś może wytłumaczyć o co tu chodzi,bo pierwszy raz co takiego widzę xD
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Był sobie kolos w formie testu. Ziomeczek go nie zdał i poszedł na konsultacje do prowadzącego w celu spojrzenia na swój test. Prowadzący mu go daje i zajmuje się dalej rozmową z kimś tam w pokoju. Ziomeczek patrzy a na teście nie zaznaczone dwie odpowiedzi, więc myk długopis i je zaznacza. Za chwilę oddaje prowadzącemu i mówi, że chyba jakiś błąd, bo ma niesprawdzone dwie odpowiedzi. A prowadzący myk i mówi, że p------a akcja, bo to dziwne skoro wszystko maszynowo sprawdzane jest, ale zaraz sobie zerkniemy, bo przed sprawdzeniem testu jest jego skan xDDD No i ziomek wpadł jak śliwka w kompot, bo poszli do dziekana, że prowadzącego studenciak robi w c---a xDDDDD
#studia #studbaza
@venenum: a teraz pomyśl, czy jakby każdy prowadzący na to wpadł to czy by starczyło tych sal komputerowych. Tym bardziej jak egzamin musi pisać na raz cały rok czyli ok. 100
@Re-volt dobra spadówa mam robote ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Postanowił, że kupi trzy flaszki, bo trójeczka go urządza. Wchodzi z torbą do pokoju wykładowcy, siada, pyta go doktor, czy się uczył, bo materiał nie był