Wpis z mikrobloga

Musze się wyżalić w-----a mnie moja praca a współpracownicy z którymi przyszło mi pracować działają mi na nerwy i dostaję nerwowy w zasadzie to każdemu bym w-----ł na ryj za samo istnienie mam tylko jednego kolegę w pracy ale on też zaczyna mnie w------ć. Zarobki to porażka jak patrzę na stan konta to dostaję depresji zostało mi 3 zł do 10 xD Co i tak jest niezłym wynikiem xDD

Zaczynam szukać pracy ciekawe czy znajdę w mojej głowie tylko narasta irytacja i w--------e ostatnio chodzę jakiś rozdrażniony i wyżywam się na wszystkich w domu mam tego dosyć jak nie zmienię pracy to albo z-----e komuś w ryj albo popadnę w depresję i sam się wykończę. Czasami myślę, że moje życie to jedno wielkie g---o co za porażka #praca #pracbaza #zarobki #depresja
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kroliczek99: z 2500 powinno zostawać ci. zależy czy mieszkasz z rodzicami czy wynajmujesz czy masz samochód, ile wydajesz na %. Ogólnie przy takich zarobkach trzeba żyć poniżej oczekiwań (,)
  • Odpowiedz
@Kroliczek99: Nie no masz rację, życie to żadne. Ani cię na nic nie stać ani czasu nie masz (,) Mówię obiektywnie jak jest przy tej kasie zwłaszcza że podobnie zarabiam i chyba będę emigrował w tym roku bo już nie chce mi się tu męczyć za te marne szekle
  • Odpowiedz
@Kroliczek99: Wiem co czujesz, przy takim chajsie człowiek czuje się jak szmata do wycierania podłogi Zwłaszcza jak trochę już chodzi po tym świecie. Pamiętam jak raz robiłem sobie test na wypalenie zawodowe to wyszło mi jakieś 6/10 pkt - czyli jak zaraz czegoś nie zrobię to wyląduję na kozetce u psychologa i będę spłacał kredyt za leczenie xD
  • Odpowiedz
@puto: Widzisz a idź w c--j z takim życiem prędzej idzie się wykończyć psychicznie bo psychika siada momentalnie. Niestety przyszło nam żyć w takim Bagnie i się żyje od wypłaty do wypłaty rachunki kredyt na głowie eh co to za życie chciałbym doczekać czasów że będę mógł udać się do sklepu i wziąć z półki to na co mam ochotę na mówię tutaj o złotych zegarkach czy coś ale po
  • Odpowiedz
@Kroliczek99: uuu jak kredyt to kiepsko przy takich zarobkach (,) Kumpel mi opowiadał że zadzwoniła do niego rekruterka z Anglii i jej powiedział że zarabia około 1000 Euro (korpo globalnego formatu) to nie wierzyła... szkoda strzępić ryja (,)
  • Odpowiedz