Wpis z mikrobloga

Zapewne mnie zjebiecie ale... Gość mający żonę i dzieci pchający się na jedną z najgroźniejszych gór świata jest dla mnie egoistą, który na dodatek ryzykuje życie ludzi z ewentualnej misji ratunkowej. Najbardziej śmieszne są argumenty himalaistów, że chcą sprawdzić siebie swoje możliwości itd. Dorabianie ideologii do swoich fanaberii. Chcesz się sprawdzić? Przeżyj w Polsce za najniższą krajową...
#gory #nangaparbat #himalaizm
  • 112
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cinek34: z pierwszą częścią pełna zgoda co do drugiej nikogo nie zapraszał do akcji ratunkowej. Z pod K2 podobno wszyscy wyrazili chęć wyruszenia na pomoc dobrowolnie.
  • Odpowiedz
łooo ale hardkor, powtarzam, hardkor, bo nie umiem sobie znaleźć lepiej płatnej pracy, żeby nie w--------ć najtańszego pasztetu ze zmielonych pazurów kurzych, dlatego publikuję swoje wysrywy na portalu ze śmiesznymi obrazkami. zabij się, a wcześniej usuń konto igorancie.

@spojler0: Zapomniałeś o porannej dawce leków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
To jest sprawa jego i jego rodziny.

@beniu89: W momencie, w którym to Państwo Polskie zabezpiecza finansowo akcję ratunkową, sprawa przestaje być "jego i jego rodziny", bo idą na to podatki.
  • Odpowiedz
Gość mający żonę i dzieci pchający się na jedną z najgroźniejszych gór świata jest dla mnie egoistą,

@cinek34: Zgadzam się w 100%. Choć z drugiej strony go rozumiem. Czasem w życiu trzeba być trochę egoistą. Co jeśli fiutek mu nie staje, jak go sobie nie poodmraża trochę i żona groziła rozwodem? Nie miał wyjścia facet...
  • Odpowiedz
@cinek34: Ty na przykład jesteś egoistą, bo mając rodzine i przodków z dobrym imieniem, przesiadujesz na forum dla s-----------h i niszczysz cały dobytek własnego rodu. Jak cię zabiorą do psychiatryka (za podatki) to wyjdzie na to samo.
  • Odpowiedz