Wpis z mikrobloga

@oldschool493: Mam takie zdanie, ze bedzie jak z powrotem Guzika. Grubas szuka atencji za każdą cene. Nawet jego FAZOWE JA zrozumialo, ze ok pieniazki jeszcze są, ale cos kurczyc sie zaczynaja. Dlatego porwał konona (xD), zgodzil sie na walke, a wczesniej jej odmawial. Myślał ze jest jakims niezatapialnym okrętem, a jest zwyklym Tytanikiem, ktory pojdzie na dno po zderzeniu z góra lodową jaką jest Rafatus. Przy okazji topiąc ze sobą
  • Odpowiedz
@monsterlog: Koło c---a mi to lata, po prostu jak ktoś popełnił literówkę w tagu danielmagical i trafiło to do "normalnej" części wykopu to zrobili gównoburzę i domagali się usuniecia pato tagów z wykopu. Natomiast jak sytuacja jest odwrotna, czyli jakiś idiota taguje patostreamy, żeby więcej osób zobaczyło to słowa nie można powiedzieć.
  • Odpowiedz
@monsterlog: No k---a tak bardzo mnie piecze, że znalazł się jakiś debil i p------i, że nawet nie wiesz jak. Oj jak mocno, weź mi kup maść na bul d--y, może po wrzuceniu tych 500 filmików ze złymi tagami już nazbierałeś z wyświetleń. 500 filmików x 100 wyświetleń to już na maść starczy? Czy jeszcze trochę złych tagów musisz dodać bo twoja "twórczość" nikogo nie interesuje?
  • Odpowiedz