Aktywne Wpisy
yawoor724 +55
ehh człowiek stary a głupi,
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się

maciekqtno +975
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#polak #heheszki #humorobrazkowy
źródło: comment_GZc5qeCJ97Xo4MNQdwBm7EEG8XsH5CJK.jpg
Pobierzźródło: comment_eh0GFq1Q1qfkQA5CAtNTorOJJiOF8v2u.jpg
Pobierz-Karynie odebrali dziecko. W domu i jego okolicy totalny chlew, ale regał w domu cały zawalony Maryjkami i Papieżami. "No widzę, że po bożemu tu żyjecie xD". Matka Karyny cały czas coś bełkocze, nagle ktoś z programu pyta czemu od niej wali spirytusem "Yyy a bo ja mam takie leki na bazie spirytusu mi pan doktur przepisał" Potem wywiad z sąsiadami,
źródło: comment_J42VtetsgYWjtjQ1bLf61zSWw4EjhV8Y.jpg
Pobierz-Panie januszu ja słyszałam, że ma pan duszę artysty?
-noo gram tam sobie
-a na czym?
-na łakoredeonie
-niech pan
XDDDDDDDDDDDDDDDDD
O JAK KWIKŁEM XDDD