Aktywne Wpisy
ATAT-2 +331
Kiedyś myślałem że wykopki przesadzają ale teraz sam już nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba, że ona sama to dla jaj wrzuca co by triggerować innych
#annalewandowska #lewandowski #lewandowska #logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
Chyba, że ona sama to dla jaj wrzuca co by triggerować innych
#annalewandowska #lewandowski #lewandowska #logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
pokyw12 +68
@nerana112: a to dlatego, że jak sympatycznym autem cee'd by nie był, nie ma w tej chwili bardziej paździerzowatego koreańca niż cee'd - to jest model o całą generację do tyłu w stosunku do reszty gamy (bliźniacze i30 ma już trzecią generację od ponad roku, bowy cee'd ma wyjść za parę miesięcy). A wszystko co Kia wypuściła od premiery aktualnego cee'da kontynuuje tempo postępu. Stinger jest
@nerana112: moze i ma pecha. Moj tesc ma nieduza firme budowlana i cee'da II gen. wlasnie. Jak on sie obchodzi z samochodami to mnie az serce boli, ale jego cee'd calkiem niezle to znosi. Kilometrow robi duzo, wozi tym rzeczy na budowy. Poza tym, ze ma deske rozdzielcza i boczki
Na razie nie widzę wielu chętnych na zakup tej Kii. Gdyby diesel był wyceniony na 155 tys. to byłby pewnie szał... A tak V6 niepraktyczne, diesel za drogi... Pozostaje 2.0 z napędem