Aktywne Wpisy
torian15 +53
Ciekawe ze jest bardoz dużo ludzi którzy myślą, że ludzie żyli razem z dinozaurami w perhistorii. Serio, zapytajcie swoje różowe :)
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
źródło: dinozaury
Pobierz
Wardegas +204
#wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
źródło: 1000017116
Pobierz

#programowanie #pracbaza #java #spring #wroclaw
Hej murki, pomożcie proszę, potrzebuję porady odnośnie kariery #programista15k - pod koniec lutego kończy mi się umowa w obecnej pracy, łącznie 9 miesięcy jako Java Fullstack Developer, jest to moja pierwsza praca jako javowiec i zarabiam 3200 na rękę. Moja firma jest mała, mamy jedynie kilkanaście osób, ale atmosfera i warunki pracy są doskonałe. Mam mały zespół, więc jesteśmy zgrani a dodatkowo bardzo dużo się uczę cały czas. Ja i szef będziemy chcieli na pewno przedłużyć umowę, ale będę wymagał większej stawki. Myślałem o około 4200-4500 zł na rękę, co sądzicie? Dodam, że jestem wciąż studentem dlatego wziąłem umowę o dzieło co daje mi największy hajs do ręki. Oprócz tej pracy mam jeszcze rok doświadczenia jako Frontendowiec(JS,HTML,CSS,AngularJS) i półtora roku siedziałem w bazach danych(a la SAP), być może mógłbym zmienić już firmę i zarabiać więcej, ale planuje posiedzieć w obecnej jeszcze z 6-12 miesięcy aby jak najwięcej się nauczyć i dopiero potem szukać czegoś nowego, dobrze robię?
Wszelkie opinie i wskazówki mile widziane.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
@AnonimoweMirkoWyznania: myslę, że spokojnie
Komentarz usunięty przez autora