Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +84
Przypominam poprzednie rządy PO-PSL dla smarkaczy co nie znają / jeszcze się nie interesowali, oraz dla tych co zapomnieli:
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
budep +1525
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
Cześć, Co myślicie o chodzeniu na rozmowy kwalifikacyjne w ramach treningu? Mam pracę, ale marzy mi się praca w pewnej
innej firmie .Czuje się jednak dość słaba w hrowych gierkach i chciałabym się jakoś przetrenować przed rozmową w firmie docelowej :D Czy dobrym pomysłem jest wybrać się na rozmowę do jakiś innych firm? Męczy mnie fakt, że to nie jest zbyt w porządku - aplikowanie z myślą, że i tak odrzucimy tę ofertę :(
Komentarz usunięty przez autora
@Godziu73: Skoro badają rynek, to znaczy, że jednak mają zamiar kogoś zatrudnić. Inaczej by nie badali.
Jak firma ma chęć kogoś zatrudnić, to otwiera wakat, szuka potencjalnych kandydatów (których może być dużo) i zatrudni jednego z nich, który dla firmy wyda się najlepszy (pod względem umiejętności, charaktery, oczekiwań finansowych itd.).
Szczerze mówiąc to i to. Po ponad roku nie żałuję decyzji wgl. Jedna z najlepszych decyzji w moim życiu
Także Mirki I mirabelki trzeba próbować!
Czyli wyjść ze strefy komfortu.
Hehe