Bylam dzisiaj na rozmowie o pracę, jak to jest. Skoro w ogłoszeniu oferują 'atrakcyjne wynagrodzenie' to dlaczego na rozmowie o pracę pytają mnie ile bym chciała zarabiac, a nie przedstawiają oferty tego wynagrodzenia?
@Perkele93 bo szukają kandydata który powie, ze z radoscia i wypiekami na twarzy przyjmie prace w ich cudownej firmie za najnizsza, a nawet dopłaci xD
Ja powiedzialam ze chce 12zl netto/h na umowę zlecenie albo ekwiwalent na umowie o praktyki absolwenckie to lepiej wyjdzie podatkowo. (III rok studbazy here). Pani nic nie powiedziala tylko zanotowała i przeszła do następnego pytania xD
@Shyvana: bo liczą że znajdą frajera który powie mniejszą sume niż mu się naprawde należy, porządne firmy dają chociaż widełki zarobków, a gówno na rozmowowie rekrutacyjnej się pyta "ile chciałbyś zarabić", #!$%@? milion chciałbym zarabiać wy #!$%@? #!$%@?
@Shyvana: mi ostatnio powiedzieli ze na tym etapie rekrutacji nie są zobowiązani do udzielenia odpowiedzi o zarobkach (╯°□°)╯︵┻━┻ i weź się teraz bujaj i trać czas na kolejne etapy żeby zaproponowali mi jakieś gównopieniadze
#pracbaza #gownowpis #przemyslenia
Komentarz usunięty przez autora
Ja powiedzialam ze chce 12zl netto/h na umowę zlecenie albo ekwiwalent na umowie o praktyki absolwenckie to lepiej wyjdzie podatkowo. (III rok studbazy here). Pani nic nie powiedziala tylko zanotowała i przeszła do następnego pytania xD
@Perkele93
Dobrze ze cie nie zapytal jakim zwierzęciem chciałbyś być (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora
Powinni Ci zapłacić za stracony czas ( ͡° ʖ̯ ͡°)