@VR46: A jest sens? Pomijając, że ucięło trochę komentarzy to google archive to czy nie możecie z całym szacunkiem do Was wszystkich pomimo, że z nikim nie jeździłem (jeszcze). Ciebie Golompa Czaxa Sznikersa itd. Tag ma dużo kierowców i wielu nie wie o co chodzi. Nie, że ktoś ma rację i koniec tematu, sami mówicie, że o wielu rzeczach nie wiemy. Wyjaśnijcie to między sobą, może inaczej, może jednak dogadacie
@aderonis: Ja próbowałem się dogadać ze Sznikersem chyba z rok. No ale kończy się na tym, że jeśli masz inne zdanie niż on, to będzie degradacja z ligowego "bordo" do zwykłego członka ligi, co łączy się z brakiem możliwości jakiegokolwiek wpływu na dalsze losy ligi. Później następuje wzajemne "trollowanie", z tym że Sznikers może sobie żartować z każdego, a docinka w jego stronę kończy się wyrzuceniem z ligi.
@TheSznikers: tonę hejtu i kłamstw? Gdzie? Przecież to Ty wczoraj starałeś się odwrócić obraz sytuacji swoimi kłamstwami. Powiedz mi, proszę jeszcze raz, kto z nas chciał Ci coś zniszczyć? Dwie tony pozytywnych informacji? Xd pytasz ludzi którzy nie maja pojęcia o co w tym wszystkim chodzi, nie uczestniczą w życiu acl. Wpadają sobie na wyścig i dla nich jest Ok, bo jest ale po co pytać ich o opinie w
@TheSznikers: dla mnie nie. Szczególnie po tym jak przeczytałem twoje oświadczenie i robienie z siebie ofiary losu -_- zadałem Ci od wczoraj kilka pytań. Jesteś w stanie na jakies odpowiedzieć?
@TheSznikers: To jest główny zarzut do Ciebie Sznikers od zawsze, traktujesz ACL jako swój prywatny folwark a ekipa która to z Tobą budowała jak śmieci. ( I nie mam tu na myśli mojej osoby bo mój wkład jest praktycznie żaden). Każda afera wygląda tak samo, jeżeli ktoś ma odmienna zdanie to pyk, ban albo demote, po paru godzinach ususwa posty, kanały czy wpisy i wrzucasz długi post o tym jak
https://web.archive.org/web/20180123174633/https://www.wykop.pl/wpis/29524469/witam-to-mowie-ja-thesznikers-w-zwiazku-z-ostatnim/
#acleague
źródło: comment_jQtD6wZFCYuQ0xWJ4jt4OrKhKxvknymg.jpg
Pobierz