Wpis z mikrobloga

Denerwuje mnie hipokryzja #niebieskiepaski na wypoku. Wielkie pretensje, że #rozowepaski wolą przystojniejszych/bardziej zadbanych mężczyzn i co chwilę jakiś post na ten temat, jakieś eksperymenty społeczne na #tinder i inne dziwne rzeczy. Odpowiedzcie sobie uczciwie na pytanie, czy wybralibyście ładną, szczupła dziewczynę, czy brzydką gdyby miały porównywalny charakter i podobną inteligencję? Ładną? Na właśnie, a czemu uważacie, że my mamy wybierać tych brzydszych? #zwiazki #pytaniedoeksperta
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@11mac11 tak, z zupełnie innych względów. Poza tym napisałam, że sama nie jestem jakimś cudem natury, to czemu Twoim zdaniem nie mogłam się spotykać z facetem o przeciętnym wyglądzie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) @wyjde_z_przegrywu a może się oddają takiemu "Alvaro", bo po prostu mają tako kaprys, a nie żeby z nim być ( ͡ ͜ʖ ͡) @brondrzejforever szczególnie co do
  • Odpowiedz
@Moni22w: ale nikt nie mówi przecież ze nie można albo, ze to nie występuje w naturze, tylko że wygląd jest podstawą podstaw, inne cechy plusują dopiero po spełnieniu pierwszego warunku, wbrew tamu co mówią różowe. Twój facet może ni był przystojny ale Ci się podobał i na pewno nie był jakiś zły, to że nie jak z okładek katalogów to inna bajka. Spełnił pierwszy warunek, można zastanowić się nad innymi.
  • Odpowiedz
@Moni22w: wlasnie o to chodzi, ze nie. Naiwnosc rozowych, ktora jest czescia tzw. logiki rozowych paskow mowi im, ze z pewnoscia beda swietna para a on ja naprawde pokocha. Mamy do tego niedobor kobiet w mlodym wieku, to powoduje, ze 20% mezczyzn (Alvaro, Chady Thundercocki i lobuzy) posuwa 80% kobiet, ale z tego nic nie wynika. Wiekszosc mezczyzn jest sama, masa kobiet jest sama bo chce Alvaro. W dzisiejszych czasach
  • Odpowiedz
@Moni22w Moim zdaniem wielu wykopkom nie pasuje w kobietach kilka kwestii : A) trzymanie friendzonu dla korzyści i atencji albo traktowanie goscia jako opcji zapasowej B) ksiezniczkowanie czyli facet stara sie w 80% a ja pachne i czasem dam d--y C) s--s jako nagroda, fochy, logikarozowychpaskow D) laski no takiej 4 5 6 wola byc same niz wybrac faceta 6 7 czy 8. U facetów jak nawet drzewo zagada to jesteśmy
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu: dokladnie, faceci odrzucaja na ogol tylko te najbardziej obrzydliwe kobiety, grubaski itp, jak kobieta jest w miare zadbana i nie wazy tyle co slon to facet sie nia zainteresuje
a kobiety pozadaja tylko ALPHA z silna linia szczeki
  • Odpowiedz
@Moni22w: ja odkąd znalazłem dziewczynę to się nawet na wykopie udzielam raz na ruski rok xD
Jeszcze nigdy takiej dziewczyny nie miałem. I czuję, ze to już ostatnia moja dziewczyna. Mentalność "dawca" pasująca do mnie, bo ja też jestem dawca. Transparentny do bólu, nie znoszę się bawić w jakieś gierki tylko walę prosto na każdy temat xD

Zanim ją znalazłem to się mordowałem z kobietami o mentalności "biorcy". Takie, które by
  • Odpowiedz
  • 0
@Niebadzlosiem no widzisz, ja mogę się podpisać tylko pod punktem D i to częściowo, to znaczy wolę być sama niż z kimś kto mi nie będzie odpowiadał i nie widzę w tym nic złego @wyjde_z_przegrywu może i jakieś 20-stki są tak naiwne, ja jestem trochę starsza i coraz bardziej przeciwna jakimkolwiek związkom( ͡° ͜ʖ ͡°)

@BenzoesanSodu mając do wyboru dwie równie fajne, wybrałbym tą brzydszą?
  • Odpowiedz
  • 1
@Esubane wiesz co? Z jednej strony przyjemnie się to czyta, że znalazłeś kogoś kto Ci odpowiada, a z drugiej niestety istnieje ryzyko, że jednak coś pójdzie nie tak. Też kiedyś tak myślałam o pewnej osobie, że to na całe życie, a z czasem zaczęło wychodzić dużo rzeczy i to nie po tygodniach, czy miesiącach, ale po latach. Tak czy inaczej życzę Wam jak najlepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
typowo, faceci przecież mają prawa chcieć pięknej kobiety, a jak już kobieta chce przystojnego mężczyzny to hurr durr loszki to coorvy, tylu brzydkich ale miłych chłopaków a te coorvy wybierają samców alfa, jak tak można!!

generalizowanie tak bardzo, wrzucanie wszystkich kobiet do jednego wora tak bardzo fajne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@fsfdjf: napisałbym typowo ale zdaję sobie sprawę że trzeba się starać aby napisać dwa takie
  • Odpowiedz
logiczne jest, że nie chcę faceta, który będzie wyglądał gorzej ode mnie xD

@fsfdjf: hmmm ( ͡° ʖ̯ ͡°) ja tam to się staram od tej całej krucjaty stulejarzy trzymać z daleka, ale to Twoje stwierdzenie trochę mnie r-------o. Idąc tą logiką, powinienem powiedzieć, że logiczne jest, że nie chcę rurzowej, która będzie mniej inteligentna i biedniejsza ode mnie, czyli mi zostanie jakieś... 100 różowych w
  • Odpowiedz
@11mac11: mówio tak bo nie chcą sprawiać przykrości tym brzydalom. Raz startował do mnie koleś ktory mial popsutego zęba na przedzi, jak mu powiedziałam że mi się nie podoba bo ma ubytki w uzębieniu to myślalam ze mnie opluje
  • Odpowiedz