Wpis z mikrobloga

Denerwuje mnie hipokryzja #niebieskiepaski na wypoku. Wielkie pretensje, że #rozowepaski wolą przystojniejszych/bardziej zadbanych mężczyzn i co chwilę jakiś post na ten temat, jakieś eksperymenty społeczne na #tinder i inne dziwne rzeczy. Odpowiedzcie sobie uczciwie na pytanie, czy wybralibyście ładną, szczupła dziewczynę, czy brzydką gdyby miały porównywalny charakter i podobną inteligencję? Ładną? Na właśnie, a czemu uważacie, że my mamy wybierać tych brzydszych? #zwiazki #pytaniedoeksperta
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

hipokryzję kobiety przedstawiają badania naukowe, które pokazują, że dla kobiet mężczyzna obiektywnie wyglądający 8/10 jest przeciętny, a naprawdę przeciętny 5/10 nie ma szans prawie u żadnej xD
  • Odpowiedz
@Moni22w:

Słuchajcie... Albo jest chemia albo nie ma. To tyle jeśli chodzi o szansę na zamoczenie.

a jeśli chcecie związku ... To już indywidualne zależy od osobnika. Ale nie ma co liczyć że bez chemii między wami długo będziecie w stanie oszukiwać się że rozsądek weźmie górę nad instynktem.... Natury nie odszukasz i dojdzie do zdrady.
Taki nano wykład z behaviroryzmu.
  • Odpowiedz
@Moni22w: Prawda jest taka, że inteligentni faceci mają w------e na osoby, których jedynym osiągnięciem jest i będzie konto na instagramie. Nikt normalny nie traci czasu na ludzi bez podstawowej edukacji, wiedzy, czy zainteresowań i wartości.
Nie umiecie sobie znaleźć faceta i potem jest płacz xD

Było k---a czekać i inwestować czas w siebie, a nie latać za frajerami, którzy was mamią bajkami.

Wygląd ma znaczenie ale 80% osób to ameby umysłowe, i osobiście
  • Odpowiedz
@Moni22w: no ale wiekszosc rozowych to twierdzi, ze wyglad nie ma az takiego znaczenia... mnie bardziej irytuje jak przecietne typiary czekaja na niewiadomo kogo albo maja wymagania co do faceta, ale juz nie do siebie.
  • Odpowiedz
  • 0
@LittleWhite Mnie tam się jednak wydaje, że jedna sprawa to posiadanie jakiegoś ideału w głowie (każdy jakiś tam ma), a co innego ogląd na normalnych ludzi na ulicy. Poza tym generalnie jak kogoś lubimy to nam się ten ktoś wydaje ładniejszy.

Nikt nie mówi, że wygląd nie ma znaczenia, bo ma. Jak ktoś jest dla nas bardzo brzydki, czy ma jakąś odrzucającą nas cechę to nie ma siły i z miejsca
  • Odpowiedz
@Moni22w: po prostu masa lasek otwarcie mówi "wygląd nie ma znaczenia, liczy sie wnętrze" i inne pierdoły. szkoda tylko, że mówiąc takie rzeczy mają głownie na myśli siebie (patrz ja mogę oceniać i wybrzydzać, ale mnie mają brać taką jaka jestem, bo przecież wygląd nie ma znaczenia). ja od zawsze mówiłam że wygląd jest bardzo ważny, bo niezadbanego faceta nie chcę i wiem, że faceci mają takie same wymagania więc
  • Odpowiedz
@Moni22w: Już po raz kolejny tłumacze... Większość młodych dziewczyn w Polsce uważa, że jest ładna. Niestety prawda jest taka, że mają ładną buzię i tyle. Grube uda, grube tyłki, obwisłe p----i, boczki -> efekt wpierdzielania słodyczy i fast foodów przez lata. Z facetami jest inaczej bo mają większą kontrolę zachowawczą nad tym co jedzą i potrafią wytrzymać psychicznie na diecie masowej/redukcyjnej. Te wszystkie czynniki prowadzą do tego, że facet, który
  • Odpowiedz