Wpis z mikrobloga

@voodoo3 planujecie zmianę studia czy cały czas w piwnicy będzie major? Jakaś oprawa, goscie, eksperci itd czy pierdzący ganek to szczyt waszych osiągnięć? Serio pytam bo póki co klapa totalna
  • Odpowiedz
  • 0
@Perlo: na finały zmienimy nieco studio, ale ponieważ jest to nasza pierwsza przymiarka do esportu, na fajerwerki trzeba bedzie poczekać do kolejnego turnieju...
  • Odpowiedz
  • 0
@Perlo: uwierz mi- chcemy i potrafimy, kwestia budżetu i sponsorów, nie jest to tania impreza, bijemy sie w pierś i obiecujemy poprawę!
  • Odpowiedz
@voodoo3: Oby, ja serio nie chce hejtowac. Trzymam kciuki za kazda polska inicjatywe i wybacze juz nawet komenarowo ktorych nie lubie bo powiedzmy ze sa rozne gusta, ale o studio trzeba zadbac. Jak Cie widza, tak Cie pisza nie wzielo sie znikad. Bierzcie przyklad z ESL. W kwesti realizacji to nie wiem na ile Wam pozwala eleague ale jakies powtorki, ujecia jednoczesnie 2 klaczujacych zawodnikow itd tez by sie przydaly
  • Odpowiedz
  • 0
@Perlo: niestety jakość (zarówno sygnału jak i produkcji) do jakiej jesteśmy przyzwyczajeni w przypadku transmisji innych sportów ZNACZNIE odbiega od tego do czego przywykliśmy. Traktujemy Boston Major jako test i próbę wejścia w środowisko, na końcu zawsze jednak są pieniądze. Wiele się już nauczyliśmy i odpowiednie wnioski zostaną wyciągnięte, przynajmniej w kwestii na którą ma wpływ moja cześć ekipy. Każda konstruktywna krytyka i pomoc od widzów- miłe widziana! Nie robimy
  • Odpowiedz
@voodoo3: No wlasnie sluchajcie widzow, wiadomo nie zawsze bo nie dogodzisz wszystkim, ale czesc ludzi widziala juz sporo, czesc jest zwiazana mocno z esportem i potrafi pomoc. Tak na szybko jeszcze, pudrujcie komentatorow ;) Nie wiem jak teraz, ale na kwali do majora ganek tak sie swiecil ze musialem w przeciwslonecznych siedziec ;) To takie detale i moze czepialstwo, ale wydaje mi sie ze warto zwrocic uwage.
Studio, ekperci w
  • Odpowiedz