Aktywne Wpisy
BananowyKrol +420
opuściłem klapę od kibla bo chciałem sobie usiąść fona poprzeglądać przed prysznicem i klapa się opuszczała była przy samym końcu a ja zacząłem siadać i kawałek jajek mi się tak zahuśtał że był pod klapą a ja całym ciężarem ciała usiadłem na klapie i ją zamknąłem.
#pozdro #bol #niewiemjaktootagowac
#pozdro #bol #niewiemjaktootagowac
KingaM +9
Brzydota nikogo nie podnieca, a większość ludzi to pasztety, wiec uprawianie seksu to masochizm, chyba że trafi ci się jak ślepej kurze ziarno albo wyrobisz sobie mocną demiseksualną więź #seks #przemyslenia
Chcemy zaprosić Was do testów flagowego smartfona – Honor 9. Model jest świetnie wykonany i urzeka designem. Do tego prezentuje bardzo dobre parametry: ma dużą pamięć (64 GB) i pojemną baterię, która umożliwia długą i intensywną pracę na jednym ładowaniu (3 200 mAh). Bardzo dobrą wydajność zapewniają m.in. pamięć RAM 4 GB i ośmiordzeniowy procesor Kirin 960, dzięki czemu uruchamianie i działanie aplikacji jest szybkie i płynne. Sporo frajdy zapewnia również aparat. No, ale (!) to jest nasza opinia. Dlategojesteśmy ciekawi, jakie będą Wasze wrażenia i opinie?
Na potrzeby "wykopowych" testów zarezerwowaliśmy dziewięć modeli Honor 9. Trafią w ręce dziewięciu osób, które – rzecz oczywista - będą zainteresowane testami, ale jednocześnie w przekonujący sposób wyjaśnią nam w komentarzach poniżej, dlaczego chcielibyście przetestować Honor 9? Co szczególnie interesuje Was w tym flagowcu? Z jakimi modelami innych marek chcielibyście porównać Honora?
Czekamy na Wasze komentarze poniżej do 29 stycznia. Potem będziemy potrzebować kilku dni, aby przeczytacz i wybrać dziewięciu testerów, do których wyślemy Honor 9.
#android #androiddev #honor #honor8 #honor7x #xiaomi #mi6 #mi5 #lenovo #asus #samsung #nokia #htc #oneplus #iphone #huawei #motorola #lg #sony #smartfon
A nie... Mam pseudo-smartwatcha z #aliexpress za 10$, więc nawet mój toster ma więcej funkcji :D
@Honor_PL: Chciałbym sprawdzić czy na tej maszynie tagi na Wykopie będą działać poprawnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Skoro jest tak szybki i wydajny będę mógł prędzej reagować na pytania pod tagami gdzie się udzielam i zapewniać mireczkom szybsze podpowiedzi i sugestie do ich wątpliwości.
Z chęcią przetestuje. Mój pierwszy i jedyny smartfon to ten z WP. Jeszcze Mireczki polecały xD. Z przyjemnością w końcu zapoznam się z tymi mitycznymi aplikacjami na androidzie i możliwościami jakie oferują. Zobaczymy czy będzie tak płynnie jak teraz piszą.
Ale ostrzegam, mam wymagania ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zwlasza jeśli chodzi o zdjęciatekst pogrubiony, baterie, klawiaturę jak i sam designaj. Lubię jak coś jest
Komentarz usunięty przez autora
Oba maja po 64GB pamieci - ciekawi mnie jak wygląda to w praktyce tj. szybkość kopiowania, uruchamiania itp
Maja też zblizona pojemność akumulatora - ciekawe jak ma sie to do ich wyświetlaczy i o ile Honor jest lepszy (chyba powinien).
4 GB ramu do 6 GB - ciekawe co można zrobic z taka ilosca pamieci w SM N950F czego nie może zrobić
ps. poprawcie pisownię, bo są takie błędy, że się tego czytać nie da
Komentarz usunięty przez autora