Aktywne Wpisy
BananowyKrol +420
opuściłem klapę od kibla bo chciałem sobie usiąść fona poprzeglądać przed prysznicem i klapa się opuszczała była przy samym końcu a ja zacząłem siadać i kawałek jajek mi się tak zahuśtał że był pod klapą a ja całym ciężarem ciała usiadłem na klapie i ją zamknąłem.
#pozdro #bol #niewiemjaktootagowac
#pozdro #bol #niewiemjaktootagowac
KingaM +9
Brzydota nikogo nie podnieca, a większość ludzi to pasztety, wiec uprawianie seksu to masochizm, chyba że trafi ci się jak ślepej kurze ziarno albo wyrobisz sobie mocną demiseksualną więź #seks #przemyslenia
Chcemy zaprosić Was do testów flagowego smartfona – Honor 9. Model jest świetnie wykonany i urzeka designem. Do tego prezentuje bardzo dobre parametry: ma dużą pamięć (64 GB) i pojemną baterię, która umożliwia długą i intensywną pracę na jednym ładowaniu (3 200 mAh). Bardzo dobrą wydajność zapewniają m.in. pamięć RAM 4 GB i ośmiordzeniowy procesor Kirin 960, dzięki czemu uruchamianie i działanie aplikacji jest szybkie i płynne. Sporo frajdy zapewnia również aparat. No, ale (!) to jest nasza opinia. Dlategojesteśmy ciekawi, jakie będą Wasze wrażenia i opinie?
Na potrzeby "wykopowych" testów zarezerwowaliśmy dziewięć modeli Honor 9. Trafią w ręce dziewięciu osób, które – rzecz oczywista - będą zainteresowane testami, ale jednocześnie w przekonujący sposób wyjaśnią nam w komentarzach poniżej, dlaczego chcielibyście przetestować Honor 9? Co szczególnie interesuje Was w tym flagowcu? Z jakimi modelami innych marek chcielibyście porównać Honora?
Czekamy na Wasze komentarze poniżej do 29 stycznia. Potem będziemy potrzebować kilku dni, aby przeczytacz i wybrać dziewięciu testerów, do których wyślemy Honor 9.
#android #androiddev #honor #honor8 #honor7x #xiaomi #mi6 #mi5 #lenovo #asus #samsung #nokia #htc #oneplus #iphone #huawei #motorola #lg #sony #smartfon
Obecnie od półtora rok korzystam z Honora 8 - który sprawuje się rewelacyjnie. Fajnie byłoby sprawdzić co nowego ejst w Honorze 9 - w jaki sposób jeszcze poprawiliście już dobry telefon.
Komentarz usunięty przez autora
Miałem kiedyś Honora 7 - kupiłem go chwilę po premierze w Polsce. Dałem Wam wtedy jedną szansę i trochę ją zmarnowaliście. Dlaczego?
Przede wszystkim bardzo słaba jakość wykonania obudowy, lakier się ścierał jak za czasów początku lat 2000.
Ekran? Ładny był przez pierwszej 7-8 miesięcy, później wyszły zielone plamy - roztopiony klej.
Aparat? Był w
Posiadałem Honor 8 i chętnie bym przetestował to, czy firma wykonała progres. Z tamtego modelu byłem umiarkowanie zadowolony, ale było widać, że firma idzie w dobrym kierunku i skraca dystans do "najlepszych". Jestem ciekaw, czy szumne zapowiedzi to tylko sztuczna reklama, czy faktycznie firma Honor wchodzi na wyższy poziom - licze na to drugie bo nie sugeruje się stereotypami i jestem zdania, że to zawsze dobrze, gdy pojawi się nowy gracz
Skoro już i tak odpisuję. Czemu miałbym testować? Kiedyś bordo coś znaczyło, ale to były czasy, teraz nie ma czasów ( ͡° ʖ̯ ͡°) Poza tym, nigdy nie używałem dłużej smartfonów bo mnie wkurzały, może wasz nie będzie wkurzać?
@Honor_PL: Chciałbym przetestować Honor 9 bo prawdopodobnie ma on funkcję banowania moderacji na portalach ze śmiesznymi obrazkami. Szczególnie interesuje mnie w tym flagowcu to, że jest tam zalogowany Michał Białek. Chciałbym porównać z Alcatelem One Touch Fire, który jest reinkarnacją nokii 3310 bo od czterech lat
Komentarz usunięty przez autora