@Honor_PL: @Honor_PL: Mirki i Mirabelki ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
Chcemy zaprosić Was do testów flagowego smartfona – Honor 9. Model jest świetnie wykonany i urzeka designem. Do tego prezentuje bardzo dobre parametry: ma dużą pamięć (64 GB) i pojemną baterię, która umożliwia długą i intensywną pracę na jednym ładowaniu (3 200 mAh). Bardzo dobrą wydajność zapewniają m.in. pamięć RAM 4 GB i ośmiordzeniowy procesor Kirin 960, dzięki czemu uruchamianie i działanie aplikacji jest szybkie i płynne. Sporo frajdy zapewnia również aparat. No, ale (!) to jest nasza opinia. Dlategojesteśmy ciekawi, jakie będą Wasze wrażenia i opinie?
Na potrzeby "wykopowych" testów zarezerwowaliśmy dziewięć modeli Honor 9. Trafią w ręce dziewięciu osób, które – rzecz oczywista - będą zainteresowane testami, ale jednocześnie w przekonujący sposób wyjaśnią nam w komentarzach poniżej, dlaczego chcielibyście przetestować Honor 9? Co szczególnie interesuje Was w tym flagowcu? Z jakimi modelami innych marek chcielibyście porównać Honora?
Czekamy na Wasze komentarze poniżej do 29 stycznia. Potem będziemy potrzebować kilku dni, aby przeczytacz i wybrać dziewięciu testerów, do których wyślemy Honor 9.
@AndroidBezTajemnic: sam się przekonasz, że Honor 9 prezentuje bardzo dobry współczynnik ceny do parametrów, które oferuje, model na potrzeby testów również do ciebie jedzie, łapiemy ciebie na priv ( ͡º͜ʖ͡º)
@Honor_PL bede mial moj kochany Bol glowy :) juz nie moge sie doczekac porodu:) mam nadzieje ze do Honor przyjdzie jak najszybciej i uda sie uwiecznić pierwsze chwile;)
@Honor_PL: Mam nadzieje,ze to nie jest jakis tani Zart... Czytam.... i wlasnym oczom nie wierze :) ! Taka informacja w dniu urodzin to jak prezent od losu ;) Bardzo sie ciesze z mozliwosci przetestowania Waszego telefonu. czekam na info na priv.
@markas_2008: ( ͡º͜ʖ͡º) no to wszystkiego najlepszego, i przede wszystkim owocnego testowania, łapiemy ciebie i pozostałych testerów w poniedziałek ( ͡º͜ʖ͡º)
@honor_PL wiem że po terminie ale może wam została jeszcze jakaś jedna sztuka na wolnym wybiegu... a nie będę ukrywał, Jestem mistrzem w psuciu smartfonów, także będę stanowić silne zaplecze testów bezpieczeństwa i wytrzymałości, poza tym choruję od 3 lat, a więc nic nie robię i mam całe dnie na bawienie się elektroniką, przeszedłem już cały internet obejrzałem całego youtuba, więc obcowanie z technologią nie jest mi...obce Polem odniesienia do waszego
Chciałem Honora porównać do Xiaomi mi6, w inny niż wszyscy sposób czyli rozebrać go na części pierwsze i pokazać wam co siedzi w nim od środka(jak jest skonstrułowany) Wielka szkoda że tak późno tu dołączyłem :(
dziś właśnie pokazana cała klasa waszego Szczęsnego, nic typ nie wybronił, wszystko co miał wpuścić to wpuścił, to że wcześniej nie wpuszczał to efekt tego że obrona dobrą robotę robiła po prostu
Chcemy zaprosić Was do testów flagowego smartfona – Honor 9. Model jest świetnie wykonany i urzeka designem. Do tego prezentuje bardzo dobre parametry: ma dużą pamięć (64 GB) i pojemną baterię, która umożliwia długą i intensywną pracę na jednym ładowaniu (3 200 mAh). Bardzo dobrą wydajność zapewniają m.in. pamięć RAM 4 GB i ośmiordzeniowy procesor Kirin 960, dzięki czemu uruchamianie i działanie aplikacji jest szybkie i płynne. Sporo frajdy zapewnia również aparat. No, ale (!) to jest nasza opinia. Dlategojesteśmy ciekawi, jakie będą Wasze wrażenia i opinie?
Na potrzeby "wykopowych" testów zarezerwowaliśmy dziewięć modeli Honor 9. Trafią w ręce dziewięciu osób, które – rzecz oczywista - będą zainteresowane testami, ale jednocześnie w przekonujący sposób wyjaśnią nam w komentarzach poniżej, dlaczego chcielibyście przetestować Honor 9? Co szczególnie interesuje Was w tym flagowcu? Z jakimi modelami innych marek chcielibyście porównać Honora?
Czekamy na Wasze komentarze poniżej do 29 stycznia. Potem będziemy potrzebować kilku dni, aby przeczytacz i wybrać dziewięciu testerów, do których wyślemy Honor 9.
#android #androiddev #honor #honor8 #honor7x #xiaomi #mi6 #mi5 #lenovo #asus #samsung #nokia #htc #oneplus #iphone #huawei #motorola #lg #sony #smartfon
źródło: comment_vMzIouseiYsentIWonHc1BMIe9YztSzQ.jpg
PobierzDziekuje! ;)
Super, Dzieki Bardzo ! :-) Czekam na dalsze info jak nasza wspolpraca bedzie wygladala
Mam nadzieje,ze to nie jest jakis tani Zart...
Czytam.... i wlasnym oczom nie wierze :) !
Taka informacja w dniu urodzin to jak prezent od losu ;)
Bardzo sie ciesze z mozliwosci przetestowania Waszego telefonu.
czekam na info na priv.
Polem odniesienia do waszego
Komentarz usunięty przez autora