Wpis z mikrobloga

@Honor_PL: @Honor_PL: Mirki i Mirabelki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Chcemy zaprosić Was do testów flagowego smartfona – Honor 9. Model jest świetnie wykonany i urzeka designem. Do tego prezentuje bardzo dobre parametry: ma dużą pamięć (64 GB) i pojemną baterię, która umożliwia długą i intensywną pracę na jednym ładowaniu (3 200 mAh). Bardzo dobrą wydajność zapewniają m.in. pamięć RAM 4 GB i ośmiordzeniowy procesor Kirin 960, dzięki czemu uruchamianie i działanie aplikacji jest szybkie i płynne. Sporo frajdy zapewnia również aparat. No, ale (!) to jest nasza opinia. Dlategojesteśmy ciekawi, jakie będą Wasze wrażenia i opinie?

Na potrzeby "wykopowych" testów zarezerwowaliśmy dziewięć modeli Honor 9. Trafią w ręce dziewięciu osób, które – rzecz oczywista - będą zainteresowane testami, ale jednocześnie w przekonujący sposób wyjaśnią nam w komentarzach poniżej, dlaczego chcielibyście przetestować Honor 9? Co szczególnie interesuje Was w tym flagowcu? Z jakimi modelami innych marek chcielibyście porównać Honora?

Czekamy na Wasze komentarze poniżej do 29 stycznia. Potem będziemy potrzebować kilku dni, aby przeczytacz i wybrać dziewięciu testerów, do których wyślemy Honor 9.

#android #androiddev #honor #honor8 #honor7x #xiaomi #mi6 #mi5 #lenovo #asus #samsung #nokia #htc #oneplus #iphone #huawei #motorola #lg #sony #smartfon
HonorPL - @HonorPL: @Honor_PL: Mirki i Mirabelki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

C...

źródło: comment_vMzIouseiYsentIWonHc1BMIe9YztSzQ.jpg

Pobierz
  • 655
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AndroidBezTajemnic: sam się przekonasz, że Honor 9 prezentuje bardzo dobry współczynnik ceny do parametrów, które oferuje, model na potrzeby testów również do ciebie jedzie, łapiemy ciebie na priv ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Honor_PL bede mial moj kochany Bol glowy :) juz nie moge sie doczekac porodu:) mam nadzieje ze do Honor przyjdzie jak najszybciej i uda sie uwiecznić pierwsze chwile;)

Dziekuje! ;)
  • Odpowiedz
@Honor_PL:
Mam nadzieje,ze to nie jest jakis tani Zart...
Czytam.... i wlasnym oczom nie wierze :) !
Taka informacja w dniu urodzin to jak prezent od losu ;)
Bardzo sie ciesze z mozliwosci przetestowania Waszego telefonu.
czekam na info na priv.
  • Odpowiedz
@honor_PL wiem że po terminie ale może wam została jeszcze jakaś jedna sztuka na wolnym wybiegu... a nie będę ukrywał, Jestem mistrzem w psuciu smartfonów, także będę stanowić silne zaplecze testów bezpieczeństwa i wytrzymałości, poza tym choruję od 3 lat, a więc nic nie robię i mam całe dnie na bawienie się elektroniką, przeszedłem już cały internet obejrzałem całego youtuba, więc obcowanie z technologią nie jest mi...obce
Polem odniesienia do waszego
  • Odpowiedz
Chciałem Honora porównać do Xiaomi mi6, w inny niż wszyscy sposób czyli rozebrać go na części pierwsze i pokazać wam co siedzi w nim od środka(jak jest skonstrułowany) Wielka szkoda że tak późno tu dołączyłem :(
  • Odpowiedz